În Primul Trailer JUMANJI: WELCOME TO THE JUNGLE Dwayne Johnson Intră În Jocul Iconic

În Primul Trailer JUMANJI: WELCOME TO THE JUNGLE Dwayne Johnson Intră În Jocul Iconic

În Primul Trailer JUMANJI: WELCOME TO THE JUNGLE Dwayne Johnson Intră În Jocul Iconic unde trebuie sa lupte pentru supravietuire alaturi de Kevin Hart, Jack Black si Karen Gillan.

Când patru copii de liceu descoperă o veche consolă de jocuri video ce are un singur joc în memorie, despre care nu au auzit niciodată, ei sunt imediat asimilaţi în interiorul jocul, într-o junglă unde vor deveni literalmente avatarele pe care le-au ales: gamerul Spencer, devine un aventurier blând (Dwayne Johnson)Fridge, devine un fel de Einstein (Kevin Hart), fata populară Bethany, devine un profesor de sex masculin de vârstă mijlocie (Jack Black), iar Martha devine un războinic (Karen Gillan). Ceea ce descoperă este că nu doar trebuie să joci Jumanji, ci trebuie să şi supraviețuiești. Pentru a câştiga jocul și pentru a reveni la lumea reală, ei vor trebui să facă faţa celei mai periculoase aventuri din viața lor şi trebuie să descopere ceea ce a lăsat Alan Parrish (Robin Williams), acum 20 de ani. Ei trebuie să îşi schimbe modul în care se gândesc, sau vor rămâne blocați în jocul Jumanji pentru totdeauna. După mai mult de două decenii după ce personajul lui Robin Williams, Alan Parrish, a reuşit să iasă din junglă în filmul original, un nou grup de tineri se împiedică de jocul supranatural, doar pentru a fi aduşi într-o lume plină de pericole tropicale.

Conceptul de schimbare a corpurilor, este o parte esențială a filmului și o abatere majoră față de intriga originala. Pe măsură ce cei patru adolescenți se găsesc în locul avatarelor lor din joc, schimbarea, prezintă o adevarata provocare pentru actori: Dawyne Johnson, trebuie sa joace tipul elevului sensibil si iubitor de jocuri video, în timp ce Jack Black ,își petrece întregul film jucând rolul unei adolescente.
Dar, după cum dezvăluie primul trailer pentru Jumanji: Welcome To The Jungle, există o întorsătură interesantă: în loc că personajele jocului iconic să vină în lumea noastră, ele vor fi transportate în interiorul junglei, unde trebuie să se salveze. De asemenea, pare că filmul se autoironizează în timp ce adolescenta Gillan observă că ţinuta avatarului ei este complet inadecvată pentru junglă.
Sperăm că şi restul filmului va menține acea perspectivă satirică, permițând în același timp actorilor să se desfăşoare.

Jumanji: Welcome To The Jungle Poster
Regizat de Jake Kasdan, după un scenariu conceput de Chris McKenna, Jeff Pinkner, Scott Rosenberg şi Erik Sommers, Jumanji: Welcome To The Jungle, ajunge în cinematografe pe 22 Decembrie și alături de Karen Gillan, Dawyne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, îi mai are în distribuţie pe Missi Pyle, Bobby Cannavale, Rhys Darby, Tim Matheson și Nick Jonas.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.