In Primul Trailer Pentru PITCH PERFECT 3 Tupa Bellas Se Confrunta Cu Elita Internaţională

În Primul Trailer Pentru PITCH PERFECT 3 Trupa Bellas Se Confruntă Cu Elita Internaţională

În Primul Trailer Pentru PITCH PERFECT 3 Trupa Bellas Se Confruntă Cu Elita Internaţională a vocilor ce concurează pentru supremaţia acapella.

Acum, că au absolvit colegiul și au ajuns în lumea reală, unde este nevoie de mai mult decât de o acappella pentru a reuşi, fetele din grupul Bellas, se vor întoarce să ne arate noile lor aventuri în Pitch Perfect 3, următorul capitol din seria de filme are a încasat până acum, peste 400 de milioane de dolari la box office-ul global. După ce au câștigat Campionatul Mondial, Bellas, descoperă că nu există perspective de a câştiga prea bine din muzică. Dar când vor avea ocazia să se reunească pentru un turneu peste mări, grupul de fete se întâlneşte din nou pentru a lua câteva decizii discutabile, pentru ultima oară. Din aspectul primului trailer pentru Pitch Perfect 3, se pare că nu s-au schimbat prea multe în grupul de bază al cântărețelor.

Marele interes al ultimelor două filme a fost generat în principal, de interacțiunea dintre distribuţia principală, condusă de Anna Kendrick. Iar din primul trailer Pitch Perfect 3, vedem că intriga nu are prea mult de-a face cu personajele noului film, în afară de a le oferi câteva evenimente internaţionale unde să poată cânta din nou într-o varietate de stiluri. Speranța noastră este că Pitch Perfect 3, îi va da o narațiune mai coerentă intrigii, şi va scoate din tolbă mai mult umor decât în acest prim trailer. Introducerea noului concurs, sugerează puţin mai multă îndrăzneala în poveste, cel puțin în sensul în care fetele vor trebui în mod inevitabil să se confrunte cu elita internaţională, din care vedem că face parte şi actriţa Ruby Rose. Dincolo de asta, probabil ne vom bucura doar să o revedem pe Anna Kendrick, alături de mulțimea de alte actrițe talentațe, cum ar fi Hailee Stanfield, Rebel Wilson și Anna Camp. Într-adevăr, Pitch Perfect 3, este unul dintre acele cazuri în care un film profita în mod direct de talentul distribuţiei sale.

Pitch Perfect 3 Poster
Pitch Perfect 3, ar trebui să ajungă în cinematografe pe 22 Decembrie, iar vedetele producţiei sunt Anna Kendrick, Rebel Wilson, Hailee Steinfeld, Ruby Rose, Brittany Snow, Anna Camp, Alexis Knapp, Hana Mae Lee, Ester Dean, Chrissie Fit, Kelley Jakle, Shelley Regner, John Lithgow, John Michael Higgins și Elizabeth Banks.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.