Noile Imagini Din MISIUNE: IMPOSIBILĂ 6 Ne Tachinează Cu O Secvență De Cascadorie Cu TOM CRUISE

Noile Imagini Din MISIUNE: IMPOSIBILĂ 6 Ne Tachinează Cu O Secvență De Cascadorie Cu TOM CRUISE

Noile Imagini Din MISIUNE: IMPOSIBILĂ 6 Ne Tachinează Cu O Secvență De Cascadorie Cu TOM CRUISE alături de femeile din franciză şi revenirea unor personaje.

Producția continuă pentru mult aşteptatul film Misiune: Imposibilă 6, iar regizorul Christopher McQuarrie, continuă să ne împărtășească imagini în mass-media socială. Regizorul marchează şi un eveniment în această franciză, fiind primul regizor care conduce două filme Mission Impossible la rând, după ce a scris și a dirijat Mission: Impossible – Rogue Nation. El știe care este miza și a declarat că lucrează pentru a face Misiune: Imposibilă 6, o producţie distinctă faţă de Rogue Nation, în mai multe moduri, inclusiv într-un mod vizual diferit.
Dar un lucru pe care îl aşteptăm cu toţi cu nerăbdare în Mission: Impossible 6, este succesiunea de cascadorii fantastice. Fiecare film al francizei, are o succesiune de secvenţe unice în care actorul Tom Cruise, îşi efectuează singur cascadoriile. În Ghost Protocol, el a atârnat cea mai înaltă clădire din lume, iar în Rogue Nation, a atârnat de un avion imens în timp ce acesta a decolat.
Însă pentru Misiune: Imposibilă 6, producătorul David Ellison ne-a declarat că Tom Cruise, va realiza cea mai mare şi mai îndrăzneaţă cascadorie pe care a făcut-o vreodată.

Este o secvenţă de acţiune pe care Tom Cruise a pregătit-o mai mult de un an de zile şi este de aşteptat să fie chiar mai fantastică decât cea de pe Burj Khalifa, sau decât atârnarea de o uşă exterioară a unui avion A400M. După ce a încheiat o lună de filmări în Paris, producţia Mission: Impossible 6, s-a mutat în Noua Zeelandă.
Iar cu această ocazie, regizorul Christopher  McQuarrie, ne-a confirmat că va începe filmările pentru o succesiune de cascadorii fantastice. Iar dacă ne uităm bine la imagini, Tom Cruise se află în cockpit-ul unui elicopter, ce are reflecţia lui McQuarrie în fereastră.
Ce nebunie  mai face de data asta Tom Cruise pentru amuzamentul nostru?
Încă nu știm încă, pentru că această secvență din Misiune: Imposibilă 6, a fost păstrată secretă.
Dar, ştim că franciza deţine deja un premiu onorific pentru cele mai bune cascadorii ale tuturor timpurilor. În cazul de faţă, efectul cel mai special al francizei, se numește Tom Cruise.
Un actor ce parcă nu îmbătrâneşte şi este foarte competitiv, în timp ce alţi actori apelează la dubluri.


Noile Imagini Din MISIUNE: IMPOSIBILĂ 6 Ne Tachinează Cu O Secvență De Cascadorie Cu TOM CRUISE
Din distribuţia filmului Mission: Impossible 6, mai fac parte Rebecca Ferguson, Henry Cavill, Vanessa Kirby, Simon Pegg, Michelle Monaghan, Sean Harris, Ving Rhames, Alec Baldwin, Sian Brooke și Angela Bassett.

Misiune: Imposibilă 6, este programat să ajungă în cinematografele din jurul lumii pe 27 iulie 2018.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.