TDFN_RO_Justice_League_2017_Wonder_Woman

Performanța Filmului JUSTICE LEAGUE Va Determina Realizarea Viitoarelor Filme Din Universul DC

Performanța Filmului JUSTICE LEAGUE Va Determina Realizarea Viitoarelor Filme Din Universul DC în afară de cele anunţate deja, cum ar fi Aquaman, care se lansează anul viitor.

Cei de la DC, sunt momentan super mulţumiţi de performanţele filmului Wonder Woman, dar, cei de la Warner Bros., așteaptă să vadă ce performanţe va avea Liga Dreptăţii la boxoffice, înainte de a merge mai departe cu universul cinematografic extins. După ce au avut parte de reacţii mixte la lansarea primele trei filme DC, Wonder Woman, a fost o gură de aer proaspăt, primind recenzii pozitive și clasându-se foarte bine la box-office. Acest lucru este o chestie bună pentru universul DC în ansamblu, dar odată cu apropierea lansării filmului Justice League, unde Gal Gadot își va relua rolul, cei de la Warner Bros., sunt nerăbdători să vadă ce se v-a întâmpla.
În mod similar cu modul în care Batman v Superman: Dawn Of Justice, a fost adevăratul început al lansării universului DC, Liga Justiției, va ajuta la lansarea viitoarelor filme într-un mod nou. În urma succesului variabil al filmului Batman V Superman, oficialii de Warner Bros. au schimbat rapid strategia lăsând presa să aibă acces la mult material promoţional și a ridicat imediat embargoul pentru Liga Dreptății. Încă de atunci, producția DC, şi-a menținut o perspectivă relativ pozitivă, însă acest lucru nu le va garanta celor de la Warner Bros, că Justice League se va descurca bine la boxoffice.
Viitorul universului extins DC, într-o lume post Wonder Woman, va determina ce înseamnă pentru celelalte filme cu personaje de sex feminin succesul recent al lui Wonder Woman. Se pare că cei de la Warner Bros., vor mai calma lucrurile în următoarele luni, şi vor aștepta să vadă cum se va descurca filmul Justice League, înainte de a avansa cu orice viitoare filme, în afară de cele anunţate deja, cum ar fi Aquaman, care se filmează momentan.

Justice League: The Flash, Batman si Wonder Woman
Studioul dorește să vadă cum se va descurca Wonder Woman şi Justice League, la nivel global din punct de vedere financiar, înainte de a se apuca de conceperea altor filme. Nu vă faceţi griji, cu siguranţă vor mai fi făcute şi alte filme, dar este logic ca cei de la Warner Bros, să lase puţin spaţiu între filme, pentru a fi siguri care este cel mai bun traseu. Chiar dacă fanii sunt dornici să vadă ce se întâmplă cu viitorul acestui univers după succesul filmului Wonder Woman, o mișcare inteligentă a celor de la Warner Bros, este să aștepte să vadă ce abordare vor avea pe viitor. Producţia Justice League, nu ar trebui să aibă nici o problemă în a face bani, dar cât de mult va face, va depinde de recenzii. Dacă acestea sunt minunate şi încasările totale vor fi capabile să treacă marcajul de 1 miliard de dolari, suntem siguri că oficialii de la Warner Bros., vor fi mai mult decât bucuroşi să-şi continue planul.
Așadar, Aquaman, ar putea fi singurul film DC pe care îl vom vedea în 2018. Totuşi, odată ce Justice League va ajunge în cinematografe, ar trebui să înțelegem mai bine ce ne rezervă anul 2019 pentru Universul Extins DC.

Justice League 2017
Producţia Justice League, îi reuneşte pe Ben Affleck (Batman), Henry Cavill (Superman) și Gal Gadot (Wonder Woman), ce vor avea parte de noii veniţi Jason Momoa (Aquaman), Ezra Miller (Flash) și Ray Fisher (Cyborg). În filme mai joacă J.K. Simmons, Willem Dafoe şi Amber Heard.
Justice League, ajunge în cinematografe pe 17 Noiembrie 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.