Phil Lord și Chris Miller Se Retrag De La Regia Filmului Spinoff STAR WARS HAN SOLO

Phil Lord și Chris Miller Se Retrag De La Regia Filmului Spinoff STAR WARS HAN SOLO din cauza unor diferențe creative în ceea ce priveşte tonul filmului.

Într-o ştire extrem de surprinzătoare, aflăm că, creatorii filmelor The LEGO Movie, 21 și 22 Jump Street și Cloudy With A Chance of Meatballs, regizorii Phil Lord și Chris Miller, se retrag de la cârma filmul Star Wars Han Solo.
Cei de la Lucasfilm, au lansat o declarație oficială care anunță plecarea celor doi regizori, specificându-se că totul se întâmplă din cauza diferențelor creative”. Cei de la Lucasfilm, au afirmat că un nou regizor va fi anunțat în curând. În timp ce schimbările regizorale sunt un element destul de standard în filmele de succes, știrea vine ca un șoc deosebit, având în vedere că filmul spinoff Star Wars: Han Solo, a început filmările la Londra în luna ianuarie, iar după opinia unor site-uri de specialitate, ele se vor încheia în câteva săptămâni.
Asta pentru că filmul mai are de filmat câteva scene şi mai târziu în această vară.
Momentul plecării celor doi regizori, ridică o mulțime de întrebări la care, probabil, nu vom primi niciodată răspunsuri. Iată ce a declarat Kathleen Kennedy, președintele Lucasfilm:
-”Filmul fără titlu, Han Solo, va merge mai departe cu o schimbare de regizor. Phil Lord și Christopher Miller sunt talentați creatori de filme care au adunat o distribuție incredibilă, dar a devenit clar că avem viziuni creative diferite asupra acestui film și am decis să ne despărțim. Un nou director va fi anunțat în curând „, a declarat Kathleen Kennedy.

Regizorii PhilLord si Chris Miller

-”Din păcate, viziunea și procesul de creaţie al nostru, nu s-a aliniat cu cel al partenerilor noştri de la Lucasfilm. În mod normal, nu suntem fanii expresiei „diferențe creative”, dar pentru moment, acest cliche-u este adevărat. Suntem foarte mândri de munca uimitoare și de clasa mondială a distribuției și a echipei noastre”, au declarat Phil Lord și Christopher Miller.
Filmul spinoff Star Wars, ce va aduce pe ecrane povestea din tinereţe a mercenarului Han Solo, îi are în distribuţie pe Alden Ehrenreich în rolul titular, alături de Donald Glover ca Lando Calrissian și Joonas Suotamo ca Chewbacca. Ei sunt însoţiţi de Woody Harrelson, Emilia Clarke, Thandie Newton și Phoebe Waller-Bridge.
Scenariul filmului este scris de Lawrence și Jon Kasdan, iar președintele Lucasfilm, Kathleen Kennedy, produce filmul Star Wars, împreună cu Allison Shearmur, Simon Emanuel și coproducătorii Kiri Hart, Susan Towner și Will Allegra. Echipa creativă a filmului îi mai include şi pe directorul de imagine al filmului Arrival, Bradford Young, designerul de producţie Rogue One, Neil Lamont, și editorul Shaun Of The Dead, Chris Dickens.
Deocamdată, filmul neintitulat Star Wars Han Solo, rămâne programat pentru lansarea stabilită din Mai 2018.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.