Primul Clip Din WAR FOR THE PLANET OF THE APES Prezintă O Fetiţă Pe Nume Nova

Primul Clip Din WAR FOR THE PLANET OF THE APES Prezintă O Fetiţă Pe Nume Novă şi alianţa pe care aceasta o face cu primatele conduse de Caesar.

Al treilea film al francizei prequel, Planeta Maimuţelor: Războiulare loc la câțiva ani după ce evenimentele din filmul anterior ce au stimulat începerea unui război între oameni și maimuțe. Liderul primatelor, Caesar (Andy Serkis), se hotărăște să se răzbune pe Colonelul (Woody Harrelson), care a adunat acum, o armată masivă. Sentimente  mixte ne încearcă de când am văzut primul clip din film, în care este prezentată o fetiţă pe nume Nova. Din câte se pare, Nova, este adoptată de primate şi după cum veţi vedea în clip, ea se afundă în cultura maimuţelor, ce devin tot mai evoluate.
Suntem siguri că vom fii împărţiţi în două şi vom avea simpatie față de ambele părți ale conflictului dintre om și maimuță.
Vom găsi compasiune pentru oameni dacă vor eşua în misiunea lor finală, sau ne vom bucura pentru maimuțe dacă vor ieşi victorioase?

Războiul dintre maimuțe și oameni este acum în plină forță, şi nu va exista decât o singură specie dominantă. Pe fundalul unui peisaj de iarnă, acest clip ne surprinde în continuare cu o intriga neașteptată. În plus, Fox a anunțat un turneu exclusiv de proiecţie avansată în SUA. Dacă locuiți într-unul dintre orașele norocoase, veți avea ocazia să vedeți filmul mai devreme și gratuit.
În Războiul Pentru Planeta Maimuțelor, al treilea capitol al francizei blockbuster, Cezar și maimuțele sale, sunt forțate să intre într-un conflict mortal cu o armată de oameni condusă de un colonel nemilos. După ce maimuțele suferă pierderi inimaginabile, Cezar, se luptă cu instinctele sale mai întunecate și începe propria lui misiune mitică pentru a se răzbuna în felul său. Pe măsură ce călătoria îl aduce în cele din urmă față în față cu Colonelul, cei doi pornesc o înfruntare personală epică, care va determina soarta ambelor specii și viitorul planetei.

Poster Planeta Maimuţelor: Războiul - Nova
War For The Planet Of The Apes, mai are în distribuţie actori precum Steve Zahn, Amiah Miller, Karin Konoval, Judy Greer și Terry Notary. Planeta Maimuţelor: Războiul, ajunge în cinematografe pe 14 Iulie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.