TDFN_RO_Black_Panther_Teaser_Trailer

Primul Trailer Pentru BLACK PANTHER Ne Introduce În Universul Marvel Şi Ţinutul Wakanda

Primul Trailer Pentru BLACK PANTHER Ne Introduce În Universul Marvel Şi Ţinutul Wakanda în timp ce scoate în evidenţă duşmanul principal al regelui T’Challa.

Producţia Black Panther, a celor de la Marvel Studios, ce are intriga plasată în acelaşi Univers Cinematic cu Captain America şi povestea din Avengers, îl prezintă pe T’Challa (Chadwick Boseman), personajul principal ce după moartea tatălui său din filmul Captain America: Civil War, devine regele ţinutului fantastic Wakanda. El se întoarce acasă, în națiunea africană izolată, o naţiune avansată din punct de vedere tehnologic, pentru a prelua tronul. Dar, atunci când un vechi vecin puternic reapare, vigilenţa lui T’Challa, ca şi rege, dar şi abilităţile alteregoului său Black Panther, sunt testate. T’Challa, este atras într-un conflict formidabil ce pune în pericol soarta ţinutului Wakanda și existenţa întregii lumi. Confruntându-se cu o intrigă plină de trădare și multe pericole, tânărul rege, trebuie să apeleze la toţi aliații săi și la puterea Panterei Negre, pentru a-și înfrânge dușmanii și pentru a restabili siguranța poporului său și modul lor de viață. Primul teaser trailer pentru filmul Black Panther, arată excelent. De la atmosfera fantastică şi gadgeturile uimitoare până la peisajele africane ce te acaparează aproape instantaneu.

Personajul titular interpretat de Chadwick Boseman, a fost introdus pentru prima dată în filmul Captain America: Războiul Civil, unde tatăl său, care reprezenta națiunea Wakanda la festivităţile de semnare a acordului Sokovia, a fost asasinat, punându-l pe T’Challa (Black Panther), pe tronul ţării. Şi iată că teaser trailerul pentru filmul Black Panther, ne oferă o privire de ansamblu asupra ţinutului Wakanda, o națiune bogată în tehnologie, pe care Ulysses Klaw (Andy Serkis), o descrie ca fiind drept „El Dorado”, o zonă avansată din Africa care a rămas ascunsă de societatea occidentală. Deși Wakanda este cea mai bogată națiune de pe pământ și nu o țară a lumii a treia, este plină de culoare şi de o cultură ce îmbrăţişează o istorie a unei lumii antice, cât și una avansată tehnologic. Michael B. Jordan, intră în rolul unui personaj negativ ameninţător, iar Lupita Nyong’o, arată fantastic. Nu avem prea multe informații despre conflictul principal al filmului, dar acest teaser, este menit doar să arate lumii expansiunea Universului Cinematic Marvel și să ne introducă în lumea fantastică din Wakanda. În timp ce viziunea regizorului Ryan Coogler despre Wakanda, se află în centrul atenției, actorul Chadwick Boseman, se pare că a pus bazele unui personaj bine închegat, încă din filmul Captain America: Războiul Civil, astfel că suntem deja cuceriţi.

Poster Black Panther
Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o, Danai Gurira, Martin Freeman, Daniel Kaluuya, Letiţia Wright, Winston Duke, Angela Bassett, Forest Whitaker și Andy Serkis, fac parte din distribuţia noului film Marvel.
Filmul Black Panther este regizat de Ryan Coogler și produs de Kevin Feige împreună cu Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Nate Moore, Jeffrey Chernov și Stan Lee, care au rolul de producători executivi.
Ryan Coogler şi Joe Robert Cole au scris scenariul.
Black Panther, ajunge în cinematografele din SUA pe 16 Februarie 2018.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.