TDFN_RO_Murder_On_The_Orient_Express_Trailer

Trailer MURDER ON THE ORIENT EXPRESS: Hercule Poirot Suspectează Din Nou Pe Toată Lumea

Trailer MURDER ON THE ORIENT EXPRESS: Hercule Poirot Suspectează Din Nou Pe Toată Lumea pentru a rezolva Crima Din Orient Express.

O călătorie elegantă prin Europa, se transformă rapid într-o cursă contra cronometru pentru rezolvarea unei crime de la bordul unui tren. Toată lumea este suspectă în faţa detectivului Hercule Poirot, care trebuie să interogheze 13 străini, pentru a găsi ucigașul înainte ca altcineva să moară.
Vă mai amintiţi de Hercule Poirot, detectivul belgian fictiv întâlnit în romanele scriitoarei Agatha Christie?
El este personajul care apare în peste 30 de romane și peste 50 de povestiri polițiste, fiind unul dintre cele mai celebre personaje ale scriitoarei. Iar dacă încă nu ştii cine e Agatha Christie şi Hercule Poirot, ar trebui să citeşti câteva romane poliţiste ale autoarei. Ei bine, acestea fiind spuse, cei de la 20th Century Fox, au lansat online primul trailer și poster pentru noua adaptare a poveştii clasice de Agatha Christie, Crima Din Orient Express, regizată de Kenneth Branagh.

Și în timp ce acest nou film, are parte de o distribuție extraordinară, cea mai mare vedetă a trailerului, pare să fie mustața pe care o poartă Kenneth Branagh, în timp ce îl portretizează pe unul dintre cei mai faimoşi detectivi din toată literatură, Hercule Poirot.
În plus față de acest trailer și poster, studioul a dezvăluit un nou site viral, plin de indicii despre personajele filmului şi despre Crima Din Orient Express, pe care le puteți găsi la www.cluesareeverywhere.com.
Noi am petrecut câteva minute pe acest site, dar nu am putut ajunge foarte departe.
Poate vei reuşi tu să descoperi ceva fascinant.
Merită remarcat faptul că regizorul Sidney Lumet (Serpico), a regizat o adaptare similară în 1974, cu o distribuție fantastică ce a inclus nume că Albert Finney, Ingrid Bergman, Sean Connery , Lauren Bacall şi Anthony Perkins. Au mai fost două adaptări recente, inclusiv un serial realizat pentru televiziune în 2001, cu Alfred Molina și o mini-serie japoneză.

MURDER ON THE ORIENT EXPRESS POSTER
Iar dacă mustaţa lui Hercule Poirot, îţi pare ridicolă, distribuţia talentului pe metru pătrat din această poveste, este una fantastică. Împreună cu Kenneth Branagh, care are dubla datorie de a juca și de a regiza filmul, în Murder On The Orient Express, mai joacă Penelope Cruz, Willem Dafoe, Judi Dench, Johnny Depp, Josh Gad, Derek Jacobi, Leslie Odom Jr., Michelle Pfeiffer, Daisy Ridley, Michael Pena şi Lucy Boynton.
Murder On The Orient Express, ajunge în cinematografele din România, pe 24 Noiembrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.