Mumia (2017) Vezi 5 Clipuri Din Film

Vezi 5 Clipuri Fantastice Cu Traducere Din Noul Film MUMIA Cu Tom Cruise Şi Sofia Boutella

Vezi 5 Clipuri Fantastice Cu Traducere Din Noul Film MUMIA Cu Tom Cruise Şi Sofia Boutella înaintea premierei mondiale de Vineri, 9 Iulie.

La sfârşitul săptămânii, se lansează în cinematografele Româneşti, o nouă versiune a filmului Mumia.
Iar actorul Tom Cruise, este gata să oprească MUMIA ce vrea să-şi reverse puterile malefice asupra omenirii.  Actriţa Sofia Boutella, joacă rolul prinţesei antice ce este trezită brusc din somnul etern. Pentru a se răzbuna pe omenire, ea dezlănțuie teroarea adunată de secole, în lumea modernă. Deşi îngropată în condiții de siguranță într-un mormânt aflat adânc sub deșertul neiertător, o prinţesă antică (Sofia Boutella), al cărui destin a fost întrerupt pe nedrept, este trezită în zilele noastre, aducând cu ea toată reavoinţă adunată de milenii și frica ce sfidează înțelegerea umană. Din nisipurile zdrobitoare ale Orientului Mijlociu şi până în labirinturile ascunse din Londra modernă, Mumia, aduce cu ea o intensitate surprinzătoare și un echilibru de uimire și senzații intense în imaginația omeniri, un personaj fioros ce va deschide o nouă eră a zeilor și monștrilor. Legenda ce a fascinat zeci de culturi din întreaga lume, incă de la începuturile civilizației, a fost un subiect fascinant pentru toata lumea. Suntem siguri că primul impact al noii peliculei Mumia, va avea un impact hotărâtor asupra situaţiei blockbusterelor de vară din acest an. Cu atât mai mult cu cât senzaţionalul Tom Cruise, ce luna viitoare împlineşte 55 de ani, este capul de afiş al acestei noi versiuni spectaculare a legendarei francize cinematografice, ce a avut influenţe asupra cinematografiei încă din anul 1932, când regizorul Karl Freund, l-a distribuit pe Boris Karloff în rolul principal al filmului sau Mumia.

Echipa de creație a noului film de acţiune-aventură, The Mummy, este condusă de regizorul Alex Kurtzman şi de producătorul Chris Morgan, cei care au avut un rol în dezvoltarea unora din cele mai de succes francize din ultimii ani. Filmul The Mummy, este destinat să dea startul unei noi serii de filme interconectate, un univers cinematografic al celor de la Universal Pictures, ce va aduce în prim plan, filme precum Wolfman, Invisible Man cu Johnny Depp, Dr. Jekyll and Mr. Hyde cu Russell Crowe, Bride of Frankenstein şi Frankenstein’s Monster cu Javier Bardem, în rolul principal. Acesta serie de filme, vrea să revitalizeze personajele monștrilor clasici ale studioului pentru o nouă generație, ce vor fi cunoscute sub numele de „Universul întunecat”, o franciză ce va relansa personajele iconice ale celor de la Universal Studios, în cinematografia modernă. În timp ce Mumia, ne anunţă căeste începutul unui „univers întunecat”, se pare că regizorul Alex Kurtzman s-a concentrat în primul rând pe realizarea acestui film, mai degrabă decât pe crearea unui univers interconectat, planificat de cei de la Universal.

Având în rolurile principale actori ca Tom Cruise, Sofia Boutella, Annabelle Wallis, Jake Johnson, Courtney B. Vance și Russell Crowe, noul film The Mummy, regizat de Alex Kurtzman, după un scenariu conceput de Jon Spaihts, David Koepp și Christopher McQuarrie, este de așteptat să ajungă în cinematografele 2D, 3D și IMAX 3D, pe 9 Iunie 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.