Clipul Nou Din STAR WARS: THE LAST JEDI Ne Oferă Cadre Noi De Pe Platourile De Filmare

Clipul Nou Din STAR WARS: THE LAST JEDI Ne Oferă Cadre Noi De Pe Platourile De Filmare

Clipul Nou Din STAR WARS: THE LAST JEDI Ne Oferă Cadre Noi De Pe Platourile De Filmare alături de şase postere noi fantastice.

Cu ocazia convenţiei D23, cei de la Disney, au lansat un nou clip fantastic pentru unul din cele mai anticipate filme ale anului Star Wars: The Last Jedi. Primul clip de pe platourile de filmare pentru megaproducţia regizată de Rian Johnson, a fost dezvăluit la marea convenție D23, unde a fost primit cu aplauze intense şi îndelungi. În timp ce unii fani ar fi dorit să vadă un trailer complet Star Wars: The Last Jedi, suntem siguri că un astfel de videoclip de pe platourile de filmare, intensifică anticiparea, păstrând povestea și personajele cât mai proaspete. Avem parte de cadre superbe cu unele locații, cascadorii interesante și multe personaje. Vedem şi alte detalii interesante din Star Wars: The Last Jedi, precum cicatricea lui Adam Driver (Kylo Ren), și câteva imagini cu noile personaje ale filmului interpretate de Laura Dern și Benicio Del Toro, care arăta fantastic.

Regizorul Rian Johnson, pare să se fi distrat de minune la filmările producţiei Disney Star Wars: The Last Jedi, şi pare că a avut controlul deplin al creativităţii filmărilor, iar asta se va vedea atunci când filmul va ajunge în cinema. Totuşi, există şi un element destul de emoțional în clip, după ce o vom vedea pe regretata Carrie Fisher îmbrăcată în costumul personajului ei nobil, în timp ce spune câteva replici ce vor rămâne memorabile. Este destul de clar că imaginile cu Generalul Leia, exercită o emoție suplimentară în urma morții ei și vă spunem sincer că așteptam cu nerăbdare să vedem performanța ei din acest film. Clipul de pe platourile de filmare, ne oferă o privire mai detaliată la câteva personaje şi locaţii noi, dar şi câteva creaturi extraordinare.

John Boyega, Daisy Ridley, Oscar Isaac, Adam Driver, Lupita Nyong’o, Gwendoline Christie, Dohmnall Gleeson, Mark Hamill (Luke Skywalker), regretata Carrie Fisher, Anthony Daniels, și Andy Serkis, vor reveni fiecare la rolurile lor, fiind însoţiţi în ceastă aventură de noii veniţi Benicio Del Toro, Laura Dern, și Kelly Marie Tran.
Star Wars: The Last Jedi, este scris și regizat de Rian Johnson, produs de Kathleen Kennedy şi Ram Bergman şi îl are ca producători executivi pe J.J. Abrams, Jason McGatlin, și Tom Karnowski.
Star Wars: The Last Jedi, se va lansa în cinematografele din toată lumea pe 15 Decembrie 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.