DANIEL CRAIG Se Va Întoarce Pentru Filmul BOND 25 Ce Are Premiera În 2019

DANIEL CRAIG Se Va Întoarce Pentru Filmul BOND 25 Ce Are Premiera În 2019

DANIEL CRAIG Se Va Întoarce Pentru Filmul BOND 25 Ce Are Premiera În 2019 după ce multe speculaţii spuneau că actorul a avut conflicte cu studioul.

Ieri, am aflat cu toţi că cei de la EON, au stabilit data lansării pentru următorul film James Bond, dar nimeni nu ştia, dacă interpretul lui James Bond, Daniel Craig, se va întoarce. S-a speculat că ar putea fi din cauza banilor, din cauza lungimii dintre filme sau că Daniel, pare să se fi plictisit să joace acest rol. Totuşi, potrivit celor de la The New York Times, care au vorbit despre condiția anonimatului pentru a evita conflictele cu Eon și MGM, spun că Daniel Craig, se va întoarce să îşi joace rolul în următorul film James Bond.  New York Times, este o publicație destul de fiabilă, iar dacă ei raportează că actorul va face parte din distribuţia următorului film Bond, înseamnă că aşa va fi.

În timp ce unii fani au fost dornici să vadă un actor nou care să-şi asume rolul, Daniel Craig, a făcut o treabă bună în ultimele filme, chiar dacă uneori filmele în sine, nu au fost strălucite. Nu este cazul lui Quantum Of Solace sau Spectre, dar el este cu siguranță o parte din motivul pentru care Casino Royale și Skyfall sunt două filme atât de bune. De remarcat, de asemenea, că ascensiunea în carieră a lui Daniel Craig, s-a luptat să intre pe un făgaş normal şi în afara francizei James Bond. Deși se pare că va avea un rol exemplar în viitorul film Logan Lucky, al lui Steven Soderbergh, el nu a avut nici un hit în afara francizei Bond. Pare că de câte ori el se îndepărtează de franciza Bond, el ajunge în filme de genul Cowboys & Aliens sau Dream House. Într-un sistem de studiouri construit pe francize, Daniel Craig, nu reuşit încă să îşi găsească un loc în afară de franciza Bond, asta pentru personajul James Bond, îi oferă o mulțime de putere momentan.

James Bond 25 - Daniel Craig

Dar voi, ce părere aveţi de întoarcerea lui Daniel Craig la rolul James Bond?
Ați vedea mai degrabă un actor diferit care ar putea să preia rolul? Aşteptăm comentariile voastre.

James Bond 25, va ajunge în cinematografe, pe 8 Noiembrie 2019.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.