Filmul WONDER WOMAN 2 A Fost Anunțat Oficial La Comic-Con

Filmul WONDER WOMAN 2 A Fost Anunțat Oficial La Comic-Con

Filmul WONDER WOMAN 2 A Fost Anunțat Oficial La Comic-Con alături de alte producţii DC ce ne vor încânta în următorii ani.

În câteva știri de mult așteptate de la convenţia Comic-Con Internaţional, ce s-a dasfasurat zilele trecute, cei de la Warner Bros. au dezvăluit că o continuare pentru filmul Wonder Woman, este oficial în programul de lucru al studioului. Gal Gadot, îşi va relua rolul interpretat în continuarea celui mai profitabil film din Universul DC. Gal Gadot, s-a aflat în interiorul sălii H, din Centrul de Convenții din San Diego, pentru această dezvăluire şi pentru promovarea noului trailer Justice League, care o va reuni pe Wonder Woman, cu alți super-eroi Batman (Ben Affleck), Flash (Ezra Miller), Aquaman (Jason Mamoa), Cyborg (Ray Fisher). Continuarea Wonder Woman, era inevitabilă. Filmul a depășit în încasări celelalte filme predecesoare precum Man Of Steel, Batman v Superman: Dawn of Justice și Suicide Squad.

Cu aproximativ 767,7 milioane de dolari acumulaţi în întreaga lume de la premiera sa de pe 2 Iunie, Wonder Woman, a adus cu sine multe laude pentru regizoarea Patty Jenkins, care a marcat în cariera sa, cel mai bun film de acțiune live, regizat de o femeie. Patty Jenkins, și-a tachinat audienţa cu ideile ei despre o poveste fantastică pentru Wonder Woman 2, înaintea anunțului oficial.
– „Povestea va avea loc în S.U.A., ceea ce cred că este corect”, a spus ea . ” Mi-am dat seama că Wonder Woman 2, va fii un film grozav. Am făcut Wonder Woman. Acum vreau să fac Wonder Woman 2. Este o poveste frumoasă de spus, un moment important de spus pentru oameni ce iubesc personajul”.

Wonder Woman Promo

În plus față de Wonder Woman 2, Warner Bros. a dezvăluit planurile pentru Suicide Squad 2, Batman, Dark League Justice, Batgirl (regizat de Joss Whedon), Green Lantern Corps și Flash: Flashpoint.
Studioul, a tachinat audienţă şi cu imagini din Aquaman cu Jason Momoa în rolul principal, film ce va fi regizat James Wan. Următorul film în care o veţi vedea pe Wonder Woman este Justice League, care ajunge în cinematografe pe 17 Noiembrie

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.