KIT HARINGTON A Filmat Scene False Pentru SEZONUL 7 Al Serialului URZEALA TRONURILOR

KIT HARINGTON A Filmat Scene False Pentru SEZONUL 7 Al Serialului URZEALA TRONURILOR pentru a evita scurgerile despre intriga penultimului sezon al serialului.

Deşi, unora le este greu să creadă, actorul Kit Harington (Jon Snow), a filmat 15 ore de cadre false pentru ca adevărata intrigă din Sezonul 7 a serialului Game Of Thrones, să fie în siguranță.
Sezonul 7 al serialului Urzeala Tronurilor, întrece deja orice aşteptare pentru fani.
Asta şi din cauză că intriga serialului se îndreptă spre un deznodământ final, dar şi pentru că povestea serialului, nu are de data aceasta ca bază, un material scris anterior.
Dar, actorul Kit Harington, se pare că este cu un pas înainte de toată lumea.
Interpretul lui Jon Snow, a făcut toate eforturile pentru a evita scurgerile despre intriga Sezonului 7, chiar dacă asta include ore suplimentare de filmare și cadre cu scene false, ce să deruteze paparazzi şi fanii ce vânează asemenea imagini. Fiind invitat la show-ul Jimmy Kimmel Live, Kit Harington, a fost gata să dezvăluie dacă se va întâlni cu o anumită mamă de dragoni, dar, în schimb, fostul lider al Rondului De Noapte, a dezvăluit altceva: „Ceea ce vă pot spune despre acest sezon este că noi am avut mulți paparazzi ce ne urmăreau, mai ales când eram în Spania. Din cauza asta am falsificat niște scene. Am pus oameni împreună în situații ciudate atunci când am știut că paparazzii se aflau în jur, ca să facă fotografii false ce sigur au ajuns pe internet, astfel încât oamenii să creadă că sunt reale.”
Kit Harington, a dezvăluit că, în fiecare zi liberă, a fost implicat într-o scenă falsă și ca în cele din urmă a ajuns să filmeze câte trei scene false, care au durat câte 5 ore fiecare. Deci, acele scene care s-ar putea să le fi văzut pe internet cu Jon Snow, ar putea fi doar o mare mascaradă. Incluzând și fotografiile de mai jos, ale unei anumite flote, ajunse la țărm.

Chiar dacă Lannisterii, au păstrat controlul asupra Tronului De Fier și Debarcaderul Regelui, acestea sunt niște considerații minore când se ia în considerare ameninţarea și groază care vine dinspre Zid.
De șase sezoane am văzut casele majore ale Westeros-ului și războiul dintre ele pentru un tron care nu posedă nici o putere reală, în comparație cu elementele supranaturale ce ameninţă ţinutul, cărora puțini le vor face față.
Este un fel de punct de confruntare final, ce vine după șase sezoane pline de intrigi şi scheme malefice.
După ce toată distribuția a fost împrăştiată peste mări şi ţări, va fi interesant să vedem întâlnirea lor față în faţă pentru ceea ce este sigur că va fi sfârșitul epic de anul viitor.
Finalul Sezonului 6, ne-a arăta că Cersei Lannister, stă neînfricată pe Tronul De Fier, în timp ce Jon Snow îşi consolidează puterea în Nord şi Daenerys navighează spre Westeros, cu armata ei vastă, alături de iscusitul strateg Tyrion Lannister și dragonii ei.

Poster Urzeala Tronurilor Sezonul 7
Ne aşteaptă un război în toată regulă, cu dragoni maturi care se îndreaptă direct spre continent, unde-i aşteaptă efectiv o furtună cu zăpadă şi un Jon Snow, care este pe cale să fie luat cu asalt de zombi de gheață.
Urzeala Tronurilor va reveni pentru premiera Sezonului 7Sezonului 7 pe HBO, Duminică, 16 Iulie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.