La Cinema BABY DRIVER: Filmul Unde Un Puşti Cuminte Devine Un Diavol Cu Volanul În Mâini

La Cinema: BABY DRIVER, Filmul Unde Un Puşti Cuminte Devine Un Diavol Cu Volanul În Mâini

La Cinema: BABY DRIVER, Filmul Unde Un Puşti Cuminte Devine Un Diavol Cu Volanul În Mâini şi are de a face cu infractori impulsivi şi o nouă dragoste în viaţa lui.

Lansat iniţial la festivalul de film South By Southwest, în martie anul acesta şi primit cu entuziasm din cauza cascadoriilor automobilistice, a numelor cunoscute din distribuţie şi a coloanei sonore, Baby Driver, a ajuns şi în cinematografele din România, pe 30 Iunie. Faceţi cunoştinţă cu Baby (Ansel Elgort), un şofer cu o figură foarte inocentă, un adolescent ce conduce maşina ca nimeni altul. Baby lucrează pentru Doc (Kevin Spacey), şeful unei bande care dă numeroase spargeri la bănci, pe timp de zi, bazându-se pe iscusinţa lui Baby la volan. El este cel ce-i scapă pe infractorii după comiterea jafurilor. Oamenii de încredere ai lui Doc sunt Buddy, un fost dealer de pe Wall Street devenit infractor (Jon Hamm), mai tânărul partener la rele al lui Buddy, Darling (Eiza Gonzalez), şi Bats, un  pistolar impulsiv (Jamie Foxx), care e suspicios faţă de Baby, punându-i la îndoială atât fidelitatea cât şi  aptitudinile de şofer. Toate acestea au început să creeze o fisură periculoasă în bunul mers al operaţiunilor. Astfel, Baby Driver, devine o combinaţie fantastică de viteză combinată perfect cu muzică, şi probabil cea mai modernă sursă de adrenalină pe care regizorul şi scenaristul Edgar Wright, o transformă într-un thriller de acţiune.

Alura personajului principal, ochelarii de soare, detaşarea sa faţă de tot ce se întâmplă în jurul lui şi veşnicele căşti înfipte în urechi, sugerează că este un tip cam încrezut, care are însă nişte calităţi neîntrecute la volan. Şi totuşi atunci când e solicitat din nou pentru o lovitură, el începe să se întrebe dacă face bine să accepte această nouă cursă, mai ales pentru că el tocmai a cunoscut o chelnăriţă cu ochi frumoşi, pe nume Debora (Lily James). Această ultimă operaţiune, ar putea să-i distrugă şansa de a fi fericit, după ce se lasă de viaţa periculoasă pe care i-a oferit-o banda de răufăcători.
Plin de secvenţe năucitoare, toate realizate în mare viteză, cadrele filmului sunt pline de adrenalină şi mult umor.
Baby Driver, pare să fie inspirat din filmele cu crime şi urmăriri palpitante în care juca Steve McQueen.
Pe lângă toate astea, un Mustang modificat pentru astfel de curse nebuneşti, face din Baby Driver, un film exploziv. Iar dezvoltarea personajului principal, ce mixează realitatea cu muzica pe care o ascultă tot timpul din cauza unui ţiuit continuu din urechile sale de care poate scăpa doar ascultând muzică, este mai mult decât distractivă.
La Cinema BABY DRIVER: Filmul Unde Un Puşti Cuminte Devine Un Diavol Cu Volanul În Mâini
Scris şi regizat de Edgar Wright, filmul Baby Driver, are în distribuţie actori ca Ansel Elgort, Kevin Spacey, Eiza GonzalezJamie FoxxJon HammLily JamesJon Bernthal, Big Boi, Walter Hill şi Jeff Chase.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.