MGM Anunţă Oficial Un Nou Serial Prequel: STARGATE ORIGINS

MGM Anunţă Oficial Un Nou Serial Prequel: STARGATE ORIGINS care va explora istoria personajului Catherine Langford, ce a apărut în filmul original din 1994.

După ce încercarea regizorul Roland Emmerich, şi a vechiul său colaborator Dean Devlin, de a concepe o trilogie pentru faimosul lor film Stargate, a fost anulată, iată că există încă speranţă.
Pentru fanii francizei Stargate, noaptea lungă este aproape de sfârșit. MGM a anunțat oficial că intenționează să redeschidă Poarta Stelară, cu un nou serial original live-action.

Stargate Origins, va ajuta la lansarea noii platforme digitale a studioului MGM și a experienței fanilor, numită „Comandamentul Stargate„.  Serviciul de abonament streaming, va fi dedicat exclusiv show-ului Stargate, unde fanii vor avea parte de conținut suplimentar, dezvoltat pentru streaming pe orice dispozitiv, telefon, tabletă etc. Dar, înainte de toate, serialul în sine: Stargate Origins, va fii o serie digitală de 10 episoade, care va explora istoria personajului Catherine Langford, care a apărut pentru prima dată în filmul de lung metraj din 1994 și apoi în primul sezon al serialului Stargate SG-1. Tânăra Catherine, se îmbarcă într-o aventură neașteptată pentru a debloca misterul a ceea ce se află dincolo de Poarta Stelară, pentru a salva Pământul de un întuneric inimaginabil.

Personajul Catherine, a fost prezentă ca şi copil mic la descoperirea Poartei Stelare de la Giza în 1928 și a lucrat pe tot parcursul vieții sale în programul Stargate, confruntându-se cu numeroase obstacole și intrigi internaționale în secolul al XX-lea. Serialul Stargate Origins, va completa mai mult din povestea ei importantă, încercând să facă lumină asupra evenimentelor ce au dus la începutul unei lungi perioade fantastice ale echipajului SG-1.

Cele zece episoade, ce vor avea aproximativ 10 minute fiecare, sunt făcute pentru a spune o singură poveste ce va avea la final lungimea unui film TV.  Presupunând că povestea lui Catherine, se va termina după cele 10 episoade, sezoanele viitoare ar putea, teoretic, să exploreze alte colțuri ale universului Stargate, poate chiar ca o antologie.
Regia serialului digital, va fi realizată de Mercedes Bryce Morgan, a cărui experiență în drama scurtă include seria Virtual Morality. Noii veniți în franciza, Mark Ilvedson și Justin Michael Terry, vor scrie scenariile pentru Grupul digital MGM și pentru studioul de divertisment New Form, care va produce.
Platforma Stargate Command, va fi bazată pe un abonament şi este menită a fi noua locaţie a studioului MGM pentru franciza Stargate și fanii săi, oferind conținut exclusiv nu numai din producții Stargate, ci și conţinut exclusiv din istoria de 20 de ani a francizei.

MGM, consideră proiectul ca o modalitate de a readuce înapoi fanilor aventurile Stargate.  Stargate Command, va avea atât elemente gratuite, cât și conținut plătit pentru abonați. Studioul speră să pună platforma la dispoziția comunității fanilor din întreaga lume, deși planurile internaționale sunt în continuă dezvoltare încă.
Ştirile despre Stargate Origins, au fost lansate la panoul Stargate SG-1, care are loc la San Diego Comic-Con. Origins va fi cel de-al patrulea serial live din franciza de televiziune Stargate, care se întinde pe douăzeci de ani și are peste 350 de episoade.
Cel mai recent serial, Stargate Universe, a fost difuzat pe Syfy Channel, doar pentru două sezoane.

MGM Anunţă Oficial Un Nou Serial Prequel: STARGATE ORIGINS
Pre-producția pentru viitorul serial digital Stargate Origins, este deja în curs de desfășurare, iar camerele sunt programate să înceapă să filmeze prin August.
Platforma Stargate Command, ţinteşte spre o lansarea programată pentru toamna anului 2017, deși nu există nici o declaraţie oficială încă care să spună exact data premierei.
Totuşi, rețineți că posterul de mai sus, indică anul 2017.

3 comentarii

  1. Pfff, adevarul e ca mai bine 10 minute de Stargate saptamanal decat nimic 🙂
    Iar Stargate Origins, suna ca un titlu interesant, cu multe dazvaluiri. Credeti cumva ca Catherine a reusit sa foloseasca Poarta Stelara inainte de a o folosi guvernul? Ar fii o idee fascinanta.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.