Noul Trailer Pentru THOR: RAGNAROK Dezlănţuie Forţa Zeului Mitologic

Noul Trailer Pentru THOR: RAGNAROK Dezlănţuie Forţa Zeului Mitologic în încercarea sa de a salva ţinutul Asgard şi întregul univers.

Taika Waititi, regizează cel de al treilea film din saga cinematică dedicată zeului fulgerelor și al războiului, Thor.
În timp ce filmele anterioare cu Thor, au fost un fel de copil vitreg al Universului Cinematic ​​Marvel, toate semnele indică faptul că Thor: Ragnarok, ar putea fi unul dintre cele mai bune filme Marvel. Laureata cu Premiului Oscar, actriţa Cate Blanchett, joacă rolul personajului negativ HeLa, zeița Morții care a fost închisă timp de milenii, iar alături de ea, vine şi Jeff Goldblum, în rolul lui Grandmaster, unul dintre bătrânii Universului.

În Thor: Ragnarok, Zeul fulgerelor şi al războiului (Chris Hemsworth), este întemnițat de cealaltă parte a universului fără ciocanul său mistic și pentru a scăpa, trebuie să lupte cu fostul său aliat și coleg din Avengers, Incredibilul Hulk. Thor: Ragnarok, scoate la iveală o mulţime de aventuri fantastice şi o mulţime de lupte incredibile, în încercarea personajelor principale de a salva ţinutul magic Asgard, de Hela (Cate Blanchett). În noul trailer, vedem luptele prietenoase cu Hulk reuniunea lui Thor cu fratele său Loki (Tom Hiddleston). Trailerul este pline de acțiune, ce strălucește prin culori vibrante și momente de umor desăvârşite.

Ne-am îndrăgostit de acest trailer şi de faptul că regizorul Taika Waititi, îmbrățișează elementele fantastice și ale lui Thor și le transpune într-o cinematografie palpitantă pentru privitor. Şi ca să fim sinceri, se perindă prin faţa ochilor noştri, o grămadă de cadre fantastice în acest trailer uimitor. Cate Blanchett, este mai mult decât fantastică în acest rol, iar chimia dintre Hulk și Thor este extraordinară.
Thor: Ragnarok, este un amestec de aventură spațială și acţiune, presărată cu mult umor spiritual marca Marvel.
Evident, lucrurile nu arată prea bine pentru Thor şi nici pentru ţinutul Asgard. Thor, este prins într-o capcană a morţii de către HeLa, în timp ce zeița Morții, ne demonstrează că poate controla ciocanul Mjolnir. Zeul mitologic, este exilat într-o lume nouă şi ciudată, fiind capturat de către Valkyrie (Tessa Thompson), alături de fabulosul şi extravagantul Grandmaster, unde este forţat să concureze într-o arenă de luptă. Înfruntarea sa cu Hulk, o veche cunoştinţă, este se pare unul din momentele cruciale ale filmului.

Poster Thor: Ragnarok (2017)
Iar dacă primul trailer al filmului ţi-a plăcut, atunci vei adora noul trailer.
Filmul ajunge în cinematografe pe 3 noiembrie, şi are în distribuţie actori ca Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Idris Elba, Jeff Goldblum, Tessa Thompson, Karl Urban, Mark Ruffalo și Anthony Hopkins.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.