PACIFIC RIM 2 UPRISING: Primul Trailer Te Cheamă În Cea Mai Puternică Forță De Apărare Globală

PACIFIC RIM 2 UPRISING: Primul Trailer Te Cheamă În Cea Mai Puternică Forță De Apărare Globală

PACIFIC RIM 2 UPRISING: Primul Trailer Te Cheamă În Cea Mai Puternică Forță De Apărare Globală din istoria omenirii pregătită pentru ameninţările Kaiju.

Au trecut zece ani de la bătălia cruntă dintre monştri uriaşi și giganţii roboţi mecanizaţi din filmul Pacific Rim.
Cunoscută ca şi victoria de la Breach, programul special Jaeger, s-a transformat în cea mai puternică forță de apărare globală din istoria omenirii.
Cei mai buni și mai străluciți tineri sunt recrutaţi să devină următoarea generație de eroi. Asta pentru că lumea, vrea să fie pregătită pentru un nou val de ameninţări cu monştri uriaşi, intitulaţi Kaiju.
Continuarea celor de la Legendary și Universal, Pacific Rim: Uprising, lansează o campanie de recrutare ce s-a răspândit rapid pe reţelele sociale, ce a scos la iveală primele imagini şi cadre fantastice din filmul regizat de Steven S. DeKnight, Pacific Rim 2.

Vedem pentru prima oară personajul Jake Pentecost, interpretat de John Boyega în timp ce se pregăteşte să îşi piloteze noul Jaeger, şi o pleiadă de cadre cu noile monstruozităţii mecanice create pentru a lupta cu orice ameninţare se întrezăreşte în viitor.
Un lucru ar trebui să fie imediat clar pentru oricine a văzut filmul anterior al lui Guillermo del Toro din 2013, care conținea elemente practice pentru bătăliile masive de luptă: aceşti noi giganţii roboţi mecanizaţi, par să aducă un plus de gravitate noului film.  Cu toate acestea, se pare că continuarea, are mai multe efecte speciale, lăsând realismul deoparte și bazându-se pe mai multă acțiune nebunească.

Puteți judeca şi voi prin vizionarea primului videoclip ce ne face o introducere în atmosfera filmului Pacific Rim: Uprising.
În film mai joacă John Boyega, Scott Eastwood, Tian Jing, Charlie Day, Adria Arjona, Burn Gorman și Rinko Kikuchi. Steven S. DeKnight, regizează filmul Pacific Rim: Uprising, ce va ajunge în cinematografe pe 23 Februarie 2018.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.