PLANETA MAIMUŢELOR 3: RĂZBOIUL Câștigă Boxoffice-ul De Weekend Detronându-l Pe Spider-Man

PLANETA MAIMUŢELOR 3: RĂZBOIUL Câștigă Boxoffice-ul De Weekend Detronându-l Pe Spider-Man

PLANETA MAIMUŢELOR 3: RĂZBOIUL Câștigă Boxoffice-ul De Weekend Detronându-l Pe Spider-Man fostul campion de săptămâna trecută la încasări.

War For The Planet Of The Apes, a fost în război cu Spider-Man: Homecoming în weekend-ul trecut la box-office. Estimările au determinat ambele filme să ajungă undeva în intervalul de 50 de milioane de dolari peste week-end, iar Spider-Man: Homecoming, încă este alimentat de o recepție imensă pozitivă și de faptul că este o articulație a studiourilor Marvel, chiar și în al doua săptămână de Boxoffice. Cu toate acestea, amuzantul Spidey, a ajuns pe cel de-al doilea loc în al doilea weekend de când rulează în cinematografe, ajungând la suma de 45,2 milioane de dolari până la sfârşitul zilei de ieri, în timp ce al treilea film al francizei Planet Of The Apes, regizat de Matt Reeves, a ajuns să fie pe primul loc, cu încasări de peste 56,5 milioane de dolari. Planeta Maimuţelor: Războiul, este un film foarte sumbru și mai puțin previzibil pe măsură ce lucrurile se îndreaptă spre punctul culminant.

Filmul face parte din categoria producţiilor fantastice de anul acesta şi cu greu ar putea fi categorisit ca un blockbuster de către cei ce nu au văzut filmele anterioare. Nu există foarte mult dialog în film, ci mai degrabă o cantitate uimitoare de limbaj al semnelor, iar dacă nu ai văzut filmele anterioare, va fi foarte greu să înţelegi cu adevărat intriga filmului. Munca regizorului Matt Reeves în domeniul efectelor vizuale și motion-capture, este pur și simplu uimitoare şi deasupra oricărui alt film care se află în prezent în cinematografe. Dacă Academia De Film ar acorda o statuetă de aur pentru performanța în domeniul captării mișcărilor, munca lui Andy Serkis (Caesar) în acest film ar fi cel mai clar exemplu al artei din acest domeniu. Planeta Maimuţelor 3: Războiul, a fost probabil cea mai palpitantă și ambițioasă lansare de studio din această vară. Înainte să mergeţi la cinema pentru War For The Planet Of The Apes, ar fi bine să vedeţi şi filmele anterioare, pentru că merită.

PLANETA MAIMUŢELOR 3: RĂZBOIUL Câștigă Boxoffice-ul De Weekend Detronându-l Pe Spider-Man
Andy Serkis, Steve Zahn, Amiah Miller, Karin Konoval, Judy Greer și Terry Notary fac parte din distribuţia filmului Planeta Maimuţelor: Războiul, ce a avut premieră în cinematografele Româneşti pe 14 Iulie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.