Primul Trailer Pentru THE SHAPE OF WATER Noul Film Fantastic Al Regizorului Guillermo del Toro

Primul Trailer Pentru THE SHAPE OF WATER Noul Film Fantastic Al Regizorului Guillermo del Toro

Primul Trailer Pentru THE SHAPE OF WATER Noul Film Fantastic Al Regizorului Guillermo del Toro ce va spune povestea unei iubiri imposibile.

Maestrul poveştilor fantastice, regizorul Guillermo del Toro, vine cu o nouă poveste epică intitulată The Shape Of Water, plasată pe fundalul războiului rece din America, ce se petrece în jurul anului 1963. În laboratorul top secret guvernamental unde lucrează Elisa (Sally Hawkins), o femeie mută, se petrece ceva uimitor. În timp ce ea duce o viață liniştită în tăcere și izolare, viața ei tacută, se schimbă pentru totdeauna când ea și colega ei Zelda (Octavia Spencer), descoperă un experiment super secret. Primul trailer pentru noul film al lui Guillermo del Toro, The Shape Of Water, pare să aibă aproape tot ce poate cere un fan de la regizorul filmelor . Un locuitor unic al unui laborator secret, o creatură umanoidă care își trăiește viața într-un mediu subacvatic, pare să fie principalul motiv pentru toate aventurile interesante ale filmului.Indiferent dacă eşti un fan del Toro, sau nu, este mai mult decât minunat să ne întoarcem în anii 60, unde o femeie muncitoare, dar și teribil de izolată, ne va spune povestea unei iubiri improbabile, ce va introduce entuziasmul preferat a lui del Toro pentru un anume personaj din seria Hellboy. Omul de știință nebun interpretat de Michael Shannon, care impune voia guvernului, este mai mult decât o forţă importantă în această intrigă, mai ales că Guillermo del Toro, pare să se joace foarte mult cu partea întunecată şi forţele negative din The Shape Of Water. Primul Trailer Pentru THE SHAPE OF WATER Noul Film Fantastic Al Regizorului Guillermo del Toro, ne determină să credem că povestea ar avea vreo legătură cu personajul din Hellboy, Abe Sapien, dar nu se clarifică deocamdată nimic. Speculaţii vor exista, mai ales că trailerul este destul de complex, oferindu-ne puţin prea mult din intriga sa. Totuşi, acest lucru nu mai contează pentru noi, suntem deja prinşi în povestea fantastică a filmului.

Primul Trailer Pentru THE SHAPE OF WATER Noul Film Fantastic Al Regizorului Guillermo del Toro
Din distribuţia filmului fac parte actori ca Sally Hawkins, Michael Shannon, Octavia Spencer, Richard Jenkins, Michael Stuhlbarg și Doug Jones.
The Shape Of Water, ajunge în cinematografe pe 8 Decembrie.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.