Primul Trailer Pentru WESTWORLD Sezonul 2 Ne Tachinează Cu O Răzbunare Sângeroasă

Primul Trailer Pentru WESTWORLD Sezonul 2 Ne Tachinează Cu O Răzbunare Sângeroasă

Primul Trailer Pentru WESTWORLD Sezonul 2 Ne Tachinează Cu O Răzbunare Sângeroasă şi o revenire în forţă a gazdelor sintetice.

Chiar dacă serialul Westworld, nu va ajunge pe micile ecrane decât în 2018 și tocmai s-au început filmările, producătorii au dezvăluit un adevărat trailer şi nu doar o colecție de cadre din sezonul 1 sau ceva text pe ecran.
Și ceea ce ne prezintă trailerul pentru sezonul 2, ne arată o revenire serioasă a schemelor şi intrigilor din Westworld. La sfârșitul Sezonului 1, Ford și-a lansat creațiile în parc, în timp ce unele dintre ele, au început să îşi dea seama de conștiința de sine, fiind oarecum mulțumiți de faptul că întreaga lor existență nu a fost nimic mai mult decât o simulare repetată. Și după un sezon complet, care ne-a lăsat să construim simpatie pentru aproape toate gazdele androide, va fi foarte distractiv să urmărim cum androizii vor vâna oaspeții.Dar probabil cel mai interesant lucru va fi intriga dezvoltată în jurul Omului în Negru (Ed Harris), care pare că va ajunge la următorul nivel al jocului. Întrebarea principală este acum, încotro va merge Westworld de aici?
Sezonul 1 a fost un adevărat puzzle, dar acum că am ajuns la o cotitură interesantă, am putea argumenta că sezonul 1 nu a fost altceva decât un prolog extins. Totuşi, credem că era necesar ca serialul HBO, să aibă propria identitatea. Există cu siguranță noi mistere de rezolvat, ca de exemplu, ce s-a întâmplat în lumea de afară? sau ce a descoperit Elsie?
Iar dacă nu ştii despre ce e vorba în serialul SF al celor de la HBO, îţi spunem că Westworld, combină drama cu ceva elemente sci-fi noi, ce oferă observaţii detailate despre un parc de distracții modern pentru adulți, dintr-un viitor unde umanoizii sintetici ajută la re-crearea câtorva perioade diferite din istorie. Drama science fiction este o odisee despre evoluția inteligenţei artificiale, ce este stabilită la intersecția viitorul apropiat și a trecutului reinventat, o lume în care orice fantezie indiferent cât de nobilă sau depravată este ea, poate fi îndeplinită.
Serialul HBO, este inspirat de filmul Westworld, scris și regizat de Michael Crichton în 1973, unde un parc de distracții introduce clienţii într-o lume sintetică ce este populată de roboţi de ultimă generaţie, ce seamănă leit cu oamenii.

Westworld Poster

În distribuţia Sezonului 2, se vor întoarce actorii Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandie Newton, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Sidse Babett Knudsen, Jimmi Simpson, Rodrigo Santoro, Clifton Collins, Jr. şi Luke Hemsworth.
Westworld, va avea premiera pe HBO, undeva prin toamna anului 2018.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.