STAR TREK: DISCOVERY Vezi Noile Postere Şi Imaginile Fantastice Dezvăluite La Comic-Con

STAR TREK: DISCOVERY Vezi Noile Postere Şi Imaginile Fantastice Dezvăluite La Comic-Con şi află ce personaje sunt în rolurile principale ale serialului CBS.

Setaţi-vă de pe acum fazerele pentru Wow!
Noi postere minunate pentru serialul Star Trek: Discovery și câteva imagini fantastice din noul serial Star Trek, au fost dezvăluite la ediţia din 2017 a convenţiei din San Diego, Comic-Con.
Multe detalii noi despre serialul Star Trek: Discovery, au mai fost dezvăluite în timpul convenţiei, iar pentru aceste detalii, avem mai jos câteva descrieri despre distribuţia serialului şi gradele personajelor principale.
Click pe imagini pentru dimensiune mare.

Actriţa Sonequa Martin-Green, joacă rolul primului ofițer Michael Burnham. La Comic-Con, s-a dezvăluit că personajul Burnham, este fiica mamei lui Spock, Amanda și a fost crescută pe Vulcan.Star Trek Discovery: Actriţa Sonequa Martin-Green, joacă rolul primului ofițer Michael Burnham
Personajul Harry Mudd se întoarce! Actorul Rainn Wilson, îl va interpreta pe Mudd, un personaj din seria originală Star Trek, care căuta întotdeauna să facă mai mult bine pentru alţii.
Actorul Rainn Wilson îl va interpreta pe Harry Mudd, un personaj din seria originală Star Trek
Klingonienii, joacă un rol important în povestea serialului Star Trek: Discovery. Mai jos, îl puteti veda pe Mary Chieffo, în rolul L’Rell și pe Chris Obi în rolul T’Kuvma. Potrivit celor de la CBS, Klingonienii, continuă să fie adversari cei mai de temut ai Flotei Stelare în Star Trek: Discovery.
Mary Chieffo, in rolul L'Rell și pe Chris Obi in rolul T'Kuvma.
Actriţa Michelle Yeoh, o interpretează pe căpitanul Philippa Georgiou, după cum vedeţi în imaginea de mai jos.
Star Trek Discovery: Michelle Yeoh, o interpretează pe căpitanul Philippa Georgiou
Actorul Jason Isaac, joacă rolul căpitanului Gabriel Lorca în Star Trek: Discovery.
Star Trek Discovery: Jason Isaac, joacă rolul căpitanului Gabriel Lorca
Star Trek: Discovery, este un viitor serial SF de televiziune creat de Bryan Fuller și Alex Kurtzman, pentru CBS All Access. Este primul serial din universul Star Trek dezvoltat special pentru acest serviciu, fiind primul serial din acest univers ce este realizat din 2005 încoace, dupa ce serialul Star Trek: Enterprise, s-a încheiat.
Setat aproximativ la un deceniu înainte de evenimentele din seria originală Star Trek, separat de cronologia filmelor actuale, Star Trek: Discovery, explorează un eveniment menționat anterior din istoria Star Trek, în timp ce ne prezintă echipajul navei USS Discovery.Gretchen J. Berg și Aaron Harberts servesc drept regizori ai serialului, cu sprijinul lui Akiva Goldsman.
Noul serial a fost anunțat în noiembrie 2015, şi în plus față de Bryan Fuller și Alex Kurtzman, care au mai scris scenarii pentru seriale şi filme anterioare Star Trek, echipa de producţie a serialului, include mai multe nume ce au lucrat la filmele şi serialele anterioare. Producția a pus accent pe continuarea moștenirii serialelor anterioare, incluzând eforturile de a prezenta o distribuție diversă. În octombrie 2016, Bryan Fuller, care era regizor principal al serialului, s-a retras din cauza altor angajamente, după ce a stabilit mitologia și povestea producţiei Discovery.

Star Trek: Discovery, va debuta pe CBS în această toamnă, cu o premieră ce se va împărţi în două părți.
Primul sezon va consta din 15 episoade, în care vor juca actori ca Sonequa Martin-Green, Michelle Yeoh, Doug Jones, Shaza Latif, Clare McConnell, Kenneth Mitchell, Maulik Pancholy, Anthony Rapp, Damon Runyan, Terry Serpico și Jason Isaacs.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.