THE CHRONICLES OF NARNIA 4: THE SILVER CHAIR Începe Filmările Anul Acesta

THE CHRONICLES OF NARNIA 4: THE SILVER CHAIR Începe Filmările Anul Acesta

THE CHRONICLES OF NARNIA 4: THE SILVER CHAIR Începe Filmările Anul Acesta şi va prezenta aventurile lui Eustace Scrubb, Puddleglum şi Jill Pole, care vor revini în Narnia.

Ultima dată când am auzit ceva despre Cronicile Din Narnia 4, a fost in 2014, când scenaristul David Magee, a trimis un mesaj pe tweeter spunând că a finalizat scenariul pentru The Silver Chair, după ce a petrecut mai mult de un an lucrând la proiect. A fost o actualizare neoficială, dar una bine venită pentru fanii francizei. Totuşi, de data aceasta se pare că compania Sony, a lansat un comunicat de presă în care menţionează că filmările pentru The Chronicles Of Narnia 4: The Silver Chair, vor începe în luna Noiembrie, a acestui an, precizează site-ul Cinemagia, preluând o ştire apărută pe site-ul de specialitate, Deadline. Al patrulea film din seria fantasy venită din cărţile lui C.S. Lewis, urmează evenimentele dintr-un nou volum al seriei, în care nu mai apar fraţii Lucy şi Edmund Pevensie, pentru că producătorii, au o cu totul altă direcţie: vor reporni franciza cu alte personaje şi noi aventuri.The Chronicles Of Narnia 4: The Silver Chair, are deja regizor şi este un nume cu rezonanţă: cineastul Joe Johnston, cel care a regizat Captain America: The First Avenger. Producţia cu numărul patru al francizei, este gata să înceapă o nouă trilogie, iar fanii materialului original, de abia aşteaptă să vadă următorul film. Scenograful filmului Gravity, Andy Nicholson, este alături de regizorul Joe Johnson. Designerul de costume al filmului The Revenant, Jacqueline West şi pe compozitorul premiat cu Oscar, Thomas Newman, mai fac parte din echipă. Filmările pentru The Chronicles Of Narnia 4: The Silver Chair, se pare că se vor desfăşura în Noua Zeelandă, dar şi în studiourile companiei Henderson Valley. Având acţiunea plasată după evenimentele din filmul The Chronicles Of Narnia: The Voyage Of The Dawn Treader, filmul cu numărul patru al francizei, ar trebui să spună povestea unor evenimente în care nu mai apar fraţii Lucy şi Edmund. În schimb, The Silver Chair, va spune povestea aventurilor lui Eustace Scrubb şi Jill Pole, care revin în Narnia, chemaţi de Aslan. Aventura îi poartă spre tărâmul de la nord de Narnia, pe urmele Prinţului Rilian, fiul Regelui Caspian, care este răpit de Vrăjitoarea Verde, ca parte a planului ei de a-şi stabili dominaţia supremaă, asupra tărâmului magic al Narniei.

Versiunea BBC a Cronicilor Din Narnia
Acesta idee de repornire a francizei, nu vine ca o surpriză totală. Mark Gordon Company și CS Lewis Company, au preluat drepturile francizei Narnia de la Grupul Walden încă din anul 2013, când au anunțat primele planuri pentru o adaptare The Silver Chair. Nu e de mirare că aceste două case de producție, vor să construiască ceva nou în loc să se bazeze pe conceptul anterior, care a fost în cele din urmă, puţin lipsit de strălucire şi succes.
Site-ul Narniaweb, precizează că regizorul filmului, Joe Johnston, a declarat că The Silver Chair, va avea o distribuție nouă. Eustace, Aslan, Caspian și Trumpkin, sunt singurele personaje care se vor întoarce.
El a mai declarat că: ”Totul este nou, Acesta este începutul unei trilogii noi. Vom face referire la personajele și evenimentele din celelalte filme, așa cum face cartea, dar, The Silver Chair, va fi începutul unei trilogii complet noi.” „Cuvântul” trilogie”, ridică aici câteva întrebări, deoarece există încă patru cărți în serie.


Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.