Trailer Nou Fantastic BLADE RUNNER 2049: Harrison Ford Deține Cheia Viitorului Replicanțiilor

Trailer Nou Fantastic BLADE RUNNER 2049: Harrison Ford Deține Cheia Viitorului Replicanțiilor

Trailer Nou Fantastic BLADE RUNNER 2049: Harrison Ford Deține Cheia Viitorului Replicanțiilor alături de Ryan Gosling şi personajul interpretat de acesta.

Pe măsură ce ne apropiem de data de lansare a megaproducţiei SF, Blade Runner 2049, ne dăm seama că filmul regizorului Denis Villeneuve, arată incredibil de bine. Un nou trailer fantastic, ne demonstrează că estetica continuări Blade Runner, este una unică, iar cinematografia lui Roger Deakins, este mai mult decât uimitoare.
Și pe lângă asta, noul trailer aduce mai multe dialoguri interesante decât în cel anterior. Știm că filmul are loc în California, la 30 de ani de la evenimentele descrise în filmul Blade Runner, regizat de Ridley Scott, în 1982, și că Ryan Gosling joacă rolul unui ofițer din LAPD pe nume K, care are sarcina ingrată de a vâna replicanți ca Rick Deckard, interpretat de Harrison Ford. Vedem o discuție intensă într-o bucătărie ce pare clasică, între K și Dave Bautista, care arăta destul de diferit în acest rol, urmată de o luptă intensă. Vedem cadre noi estetice cu personajul ciudat interpretat de Jared Leto, care are un mod înfiorător de a vorbi despre replicanții sclavi. Evident, vedem şi reuniunea mult așteptată dintre Deckard și K, alături de o mulțime de cadre de acțiune. Personajul lui Robin Wright, pare să fie de partea oamenilor, dar oare personajul lui Sylvia Hoeks, este un android rău?

Acest trailer confirmă din nou incredibila atmosferă cenuşie a filmului original, iar manevrabilitatea absolută a cinematografiei, a platourilor şi a designului de producție fac din Blade Runner 2049, un film destul de anticipat. Chiar dacă Blade Runner 2049, stă în contrast cu cele mai puternice blockbustere ce ajung în cinematografe în fiecare vară, suntem siguri că continuarea produsă de Ridley Scott, va avea parte de publicul ei fidel. Iar gândul că pasionatul de filme SF, regizorul Denis Villneuve, va realiza nişte secvenţe de acțiune sci-fi memorabile, ne face să fim şi mai nerăbdători să vedem această continuare a unui film SF foarte apreciat. În timp ce Denis Villneuve a început cu thrillere precum Sicario și Prisoners, a devenit rapid unul dintre cei mai fideli regizori care lucrează în genul SF şi primul regizor ce are curajul să aducă la viaţă o altă franciză faimoasă: viitorul film Dune. Noul trailer, devine puţin mai profund în dezvăluirea intrigii filmului, dar din fericire păstrează lucrurile destul de misterioase. Distribuţia de bază este una de milioane, dar din câte se pare, Jared Leto, joacă rolul unui creator de replicanți destul de înrăit, iar Deckard deține cheia viitorului replicanțiilor.

Realizat după un scenariu conceput de Michael Green (Logan, Alien: Covenant) și Hampton Fancher, care a colaborat la realizarea scenariului original din Blade Runner şi având cinematografia realizată de nominalizatul la Oscar, Roger Deakins, distribuţia lui Blade Runner 2049, mai include nume sonore ca Mackenzie Davis, Jared LetoDave Bautista, Carla Juri, Barkhad Abdi și Robin Wright.
Blade Runner 2049, ar trebui să ajungă în cinematografe pe 6 Octombrie 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.