Trailer Nou TURNUL ÎNTUNECAT: Ultimul Pistolar Este Bariera Dintre Lumină Şi Întuneric

Trailer Nou TURNUL ÎNTUNECAT: Ultimul Pistolar Este Bariera Dintre Lumină Şi Întuneric

Trailer Nou TURNUL ÎNTUNECAT: Ultimul Pistolar Este Bariera Dintre Lumină Şi Întuneric atunci când Omul În Negru vrea să distrugă Pământul.

Începutul unei călătorii într-o lume unică, o nouă dimensiune a imaginației, se lansează odată ce aventura The Dark Tower, prima ecranizare a operei omonime semnate de celebrul scriitor Stephen King, va ajunge în cinematografe. Noi, aici la TDFN.RO, vorbim despre această ecranizare, de mai mult de 6 ani. Şi încă nu ne vine să credem că ecranizarea poveştii Turnul Întunecat, va ajunge în cinema, luna viitoare, Captiv într-un peisaj deșertic dintr-un dezolant univers paralel, ultimul pistolar, Roland Deschain (Idris Elba), duce o nesfârșită luptă cu Omul în negru (Matthew McConaughey).
Acesta urmărește să distrugă Turnul întunecat, elementul cheie ce menține Universul împreună. Însoțit de tânărul Jake Chambers (Tom Taylor), un băiat de 11 ani din lumea noastră ce descoperă indicii despre o altă dimensiune , The Gunslinger (Idris Elba), este urmărit în misiunea sa de diferiți monștri, ce fac ca misiunea duoului improbabil să fie foarte dificilă. Binele și răul se înfruntă pentru ultima dată, într-o confruntare de ale cărui deznodământ, va depinde soarta întregii lumi. Nikolaj Arcel, regizează filmul, care anterior îl avea pe J.J. Abrams și Ron Howard în roluri de producător şi respectiv regizor. Adaptarea cărții lui Stephen King, a fost în diferite stadii de dezvoltare în decursul ultimilor zece ani. The Dark Tower: The Gunslinger, este prima dintr-o serie de opt cărți, așa că, dacă lucrurile vor merge bine, trebuie să ne aşteptăm la o franciză de lungă durată.

Suntem la jumătate sezonului de vară, iar în timp ce se pare că toate studiourile vor înceta să lanseze blockbustere la sfârșitul lunii iulie, cei de la Sony Pictures, doresc să se asigure că nu aţi uitat de cei care sosesc puţin cam târziu în secţiunea blockbusterelor de vară. Turnul Întunecat, este o adaptare a seriei de cărți apreciate și iubite ale lui Stephen King, iar un nou trailer internațional, vine să ne tachineze cu conflictul masiv şi fantastic dintre ultimul pistolar și întruchiparea răului cunoscută sub numele de Omul în negru. Acest nou trailer, este cu siguranță mai bun decât primul, punând în lumină acțiunea fantasy cât și imagini uimitoare din bătălia pe care cei doi protagonişti o au, o luptă care ar putea avea consecințe drastice pentru lumea noastră. Până acum nu eram foarte convinşi că Matthew McConaughey, este omul potrivit pentru a juca rolul Omului În Negru, dar există câteva secvenţe cu dialoguri amenințătoare, ce oferă credibilitate. Idris Elba, pe de altă parte, are deja toată loialitatea noastră. Având o poveste ce se întinde pe o serie de opt cărți, The Dark Tower, are cu siguranţă multe de povestit. Iar, de curând, am aflat cu toţi, că acest film, nu este chiar o adaptare a unor cărți specifice din serie, ci mai degrabă o continuare a povestirii care se desfășoară în ele şi nu trebuie să aprofundăm prea mult fiecare element sci-fi al asemănărilor cu vestul sălbatic venit din mintea lui Stephen King. Acest lucru ar putea fi dezamăgitor pentru fanii seriei de cărți, dar este probabil cel mai bun mod de a face filmul mai accesibil pentru publicul larg.

Având în distribuţie actori ca Matthew McConaugheyIdris Elba, Katheryn Winnick, Jackie Earle Haley, şi Abbey Lee, filmul The Dark Tower, ajunge în cinematografele americane şi cele Româneşti pe 4 August.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.