Vezi Primul Trailer Pentru READY PLAYER ONE: Adaptarea SF Regizată De Steven Spielberg

Vezi Primul Trailer Pentru READY PLAYER ONE: Adaptarea SF Regizată De Steven Spielberg

Vezi Primul Trailer Pentru READY PLAYER ONE: Adaptarea SF Regizată De Steven Spielberg ce ne intruduce în jocul virtual al viitorului.

Fanii romanului SF de Ernest Cline, ştiu că povestea din materialul scris din Ready Player One, este o declaraţie de dragoste faţă de cultura pop a anilor 80, în timp ce este și o poveste de acțiune și de aventură. Iar dacă e ceva ce să demonstreze cu primul trailer, Ready Player One, subliniază cât de grea este o asemenea adaptare, ce are la cârma regiei pe maestrul Steven Spielberg, ce aduce relatarea unor secvențe de acțiune complet nebunești. Steven Spielberg, a preluat cu mândrie acesta sarcină dificilă, şi asta se vede de la o postă în acest trailer. În timp ce vedem pentru prima oară lumea virtuală a viitorului intitulată OASIS, vedem şi incursiunea principalului personaj în această lume virtuală, ce îţi va permite să devii literalmente orice doreşti și să faci tot ce doreşti.  O introducere fantastică a lumii anului 2045, care nu dezvăluie prea mult din povestea de vânătoare a comorii care este în centrul atenţiei filmului SF.

Fanii cărţii Ready Player One şi a culturii pop în general, vor recunoaște destul de multe personaje şi locații, sau chiar vehicule, din imaginile de mai sus. Aparent, tipul care pare un ninja la intrarea în clubul din lumea virtuală, este de fapt Deadshot. De asemenea, personajul Gandalf, poate fi văzut dansând în acea scenă. Se mai fac referinţe la Iron Giant, filmul clasic animat din 1999 al regizorului Brad Bird, la personajul Freddy Krueger, iar într-o scenă care amintește de filmul I, Robot, Sixers, pe care-i poți observa cu ușurință după numerele lor, se aliniază în spatele vehiculelor lor identice pentru o cursă.  Mai vedem motociclete tip Akira, pe presupusul antagonist Aech, care conduce un camion masiv monstruos echipat cu trei lame circulare, şi o mașină pe care orice fan al seriei Back To The Future o va recunoaște într-o clipă: un DeLorean DMC-12, care este condus de eroul nostru, Parzival, după cum puteți vedea de pe plăcuța de înmatriculare.
Filmul lui Steven Spielberg, Ready Player One, este stabilit în anul 2045, când lumea se află pe marginea haosului și al colapsului. Cu toate acestea, omenirea a găsit mântuirea în OASIS, un univers expansiv al realității virtuale, creat de James Halliday, un tip strălucit și excentric. Când el moare, promite că îşi va lăsa averea imensă primei persoana care va găsi un ou digital de paşte pe care l-a ascuns undeva în OASIS, declanşând astfel un concurs în care va intra, întreaga lume. Când un tânăr, mai puţin eroic, ce se numeşte Wade Watts (Tye Sheridan), decide să se alăture concursului, el este aruncat într-o vânătoare de comori înfricoșătoare, atât în realitate, cât şi în lumea virtuală, într-un univers fantastic plin de mistere, descoperii fantastice și mult pericol.

Cu un scenariu adaptat de Cline și Zak Penn, Ready Player One, îl are pe Tye Sheridan în rolul princiapal, alături de actori ca Olivia Cooke, Ben Mendelsohn, T.J. Miller, Simon Pegg și Mark Rylance.
Ready Player One, ajunge în cinematografe pe 30 Martie 2018.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.