Continuarea Filmului SF EX-MACHINA Intitulat ANNIHILATION Se Lansează În 2018

Continuarea Filmului SF EX-MACHINA Intitulat ANNIHILATION Se Lansează În 2018

Continuarea Filmului SF EX-MACHINA Intitulat ANNIHILATION Se Va Lansa În 2018 şi va spune povestea unui biolog, interpretat de Natalie Portman.

Fanii regizorului regizorului Alex Garland, ar trebui să fie bucuroşi, pentru că subiectul intrigant din Ex-Machina, va avea parte de o continuare, iar filmul SF, are în sfârșit o dată de lansare. Cei de la Paramount, au programat lansarea continuării intitulată Annihilation, pentru data de 23 Februarie 2018.
Bazat pe romanul premiat cu Nebula, scris de Jeff VanderMeer, primul din trilogia Southern Reach, thriller-ul SF, Annihilation, va spune povestea unui biolog, interpretat de Natalie Portman, care conduce o echipă de oameni de știință într-o expediție periculoasă şi secretă, într-un ţinut misterios unde legile naturii nu se aplică, cunoscut sub numele de „Zona X”. Acolo, ei se confruntă cu o contaminare, dispariții și creaturi mortale.
Filmul Annihilation, preia această dată de lansare după ce continuarea Pacific Rim 2: Uprising, şi-a schimbat data de lansare în cinematografe, pentru Martie 2018.Tipul care a scris scenariile unor filme precum 28 Days LaterSunshine, va avea întotdeauna un public stabil pentru filmele sale. După ce şi-a făcut debutul regizoral cu un thriller scifi despre prima inteligenţă artificială, o dramă elegantă și cerebrală, fanii lui Alex Garland, numără zilele până la următorul său proiect şi este clar că Annihilation, va fi unul din acele proiecte SF, foarte aşteptate.
Autorul VanderMeer, a lăsat să se înţeleagă că filmul va fi destul de mare, numindu-l „minunat, ireal, extrem de frumos, sau extrem de terifiant”. Autorul şi-a mai declarat admiraţia pentru schimbările pe care regizorul Alex Garland le-a făcut în film, faţă de materialul scris de el în carte.

Pentru cel de-al doilea film de lung metraj al lui Alex Garland, după debutul sau regizoral cu Ex_Machina, cineastul a adunat încă o dată o distribuţie extraordinară.
Alături de Natalie Portman, în Annihilation, mai joacă Jennifer Jason Leigh, Tessa Thompson, Gina Rodriguez și Oscar Isaac.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.