DEADPOOL 2: Vezi Primele Imagini Cu CABLE Personajul Interpretat De Josh Brolin

DEADPOOL 2: Vezi Primele Imagini Cu CABLE, Personajul Interpretat De Josh Brolin

DEADPOOL 2: Vezi Primele Imagini Cu CABLE, Personajul Interpretat De Josh Brolin și Zazie Beetz, în rolul Domino, dezvăluite de Ryan Reynolds.

Starul francizei şi producătorul filmului, Ryan Reynolds, a dezvăluit imaginea lui Cable pe Twitter, și este suficient să spunem că Josh Brolin, arată fioros. Rolul lui Cable, a fost probabil cel mai greu de distribuit în filmul Deadpool 2, în timp ce Ryan Reynolds, cei de la 20th Century Fox și regizorul David Leitch, se îndreptau spre filmări. Ei au purtat discuții cu Brad Pitt, despre rolul lor, iar actori ca Michael Shannon și David Harbour (Stranger Things), au fost şi ei pe lista scurtă a actorilor.
Dar, în cele din urmă, rolul a ajuns la Josh Brolin, care se pregătește să-şi facă o intrare de milioane în filmul Deadpool 2.  Iată că după ce săptămână trecută, Ryan Reynolds, a dezvăluit un alt personaj al continuării Deadpool, adică pe Zazie Beetz, în rolul Domino (imaginea de mai jos), actorul deţinător al rolului principal, mai face o dezvăluire fanilor mercenarului.DEADPOOL 2: Zazie Beetz joacă rolul lui Domino
În benzi desenate, Cable este Nathan Summers (Josh Brolin), este fiul biologic al lui Cyclops şi Madelyne Pryor, clona lui Jean Grey, iar primele imagini cu el, ne ajută să observăm urmele de dur de pe faţa acestuia, mai ales că unele detalii sunt preluate cu atenţie din benzile desenate. Ochiul mecanic, cicatricile şi un braţul robotizat, alături de o întreagă artilerie, dar şi ursuleţul de pluş de la brâu, ne arată cum va arăta în film Cable, interpretat de Josh Brolin. Puterile sale au gamă variată de utilităţi, de la telepatie și telekinezie, până la o excelentă ochire, dar mai presus de toate, Cable se poartă ca un gangster de bună credință. El și Deadpool, au o istorie lungă și complicată în cărțile de benzi desenate, în timp ce se alătură echipei lui Deadpool pentru o serie de benzi desenate intitulate Cable And Deadpool. De asemenea, Cable, a servit ca lider al X-Force, care este un fel de X-Men mult mai violent. Tocmai de aceea, distribuţia acestui personaj a fost atât de importantă. Nu numai că Josh Brolin, va face parte din franciza Deadpool, dar el va conduce filmul X-Force, aflat în dezvoltare.Actorul Ryan Reynolds, a fost cel care a postat pentru prima oară imaginile de mai sus pe Twitter, chiar înainte de a fi lansate oficial de către studio, şi a lăsat un comentariu:
– „Cu toţii avem un unchi morocănos din viitor, înarmat până în dinţi”.

Deadpool 2, se află în prezent în producție, iar alaturi de Ryan Reynolds şi Josh Brolin, superba Zazie Beetz, joacă rolul lui Domino. În distribuţia filmului vor reveni Morena BaccarinT.J. MillerBrianna Hildebrand şi Stefan Kapicic.
Deadpool 2, va ajunge în cinematografe pe 1 Iunie 2018.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.