Filmul Spinoff TRANSFORMERS: BUMBLEBEE Îl Aduce Pe JOHN CENA În Distribuţie

Filmul Spinoff TRANSFORMERS: BUMBLEBEE Îl Aduce Pe JOHN CENA În Distribuţie

Filmul Spinoff TRANSFORMERS: BUMBLEBEE Îl Aduce Pe JOHN CENA În Distribuţie şi își mută data de lansare pentru 21 Decembrie 2018.

John Cena, superstarul WWE, intră în distribuţia filmului spinoff Transformers, despre Bumblebee, într-o mişcare surprinzătoare, unde el va avea un rol principal. John Cena, intră într-o o distribuție condusă de nominalizata la premiul Oscar, Hailee Steinfeld, și o serie de alți tineri actori, inclusiv Jorge Lendeborg, Jason Drucker, Abby Quinn, Rachel Crow, Ricardo Hoyos și Gracie Dzienny.
Vestea că John Cena, ar fi acaparat într-un rol principal în filmul Transformers: Bumblebee, vine de la The Hollywood Reporter. Iar dacă personajul principal este jucat de Hailee Steinfeld, este posibil ca John Cena să joace un rol egal sau chiar de sprijin pentru ea. La vârsta de 40 de ani, John Cena ar putea juca în mod clar chiar şi rolul tatălui personajului interpretat de Haileee Steinfeld de 20 de ani, sau chiar mecanicul ce deține magazinul unde personajul lui Steinfeld lucrează după orele de la liceu. Având în vedere constituţia lui, și tipurile de personaje pe care el tinde să le interpreteze, suntem mai mult ca siguri că John Cena, va juca rolul unui mecanic.
Filmul Transformers despre personajul Bumblebee, va fi o un prequel stabilit în anii ’80, cu o poveste mai ușoară decât filmele de bază Transformers, o poveste inspirată de Iron Giant, scrisă de Christina Hodson (Unforgettable), ce va fi condusă de regizorul Travis Knight (Kubo And The Two Strings).Sinopsisul dezvăluit oficial de  cei de la Paramount spune aşa:
„Aflat pe fugă, la începutul anului 1987, Bumblebee, îşi găsește refugiu într-o groapă de fiare vechi dintr-un mic oraș de plajă californian. Charlie (Hailee Steinfeld), o adolescentă care de abia a împlinit 18 ani şi care încerca să-și găsească locul în lume, îl descoperă pe Bumblebee aflat în cea mai rea stare posibilă. Când Charlie restaurează maşina, ea află rapid că această maşină galbenă, nu este un VW obișnuit.”

Filmul este menit să fie un pas înapoi de la superproducţiile Transformers pline de efecte vizuale, concentrându-se foarte mult pe povestea „intimă” despre o fată și mașina ei, după cum a declarat producătorul francizei Transformers, Lorenzo di Bonaventura:
„Cred că Bumblebee, este un personaj incredibil de iubit. L-am ales pe regizorul Travis Knight, pentru un motiv foarte specific. Filmele lui sunt destul de extraordinare, în special Kubo. Ceea ce încercăm să facem este să livrăm o poveste de dragoste platonică între două personaje puternice. Cei doi, rolul lor în film, sunt să se susțină reciproc pentru a înţelege rolul lor în lume. Este o poveste foarte diferită”.
În timp ce John Cena, s-a dovedit a fi un actor de comedie destul de bună, care a furat câteva scene în filme precum Sisters și Trainwreck, filmul Bumblebee, ar putea fi acel impuls ce îl va ajuta să-și extindă cariera de actor. Am fi perfect de acord dacă filmul va profita de abilitățile lui John Cena de a realiza momente comice.
Paramount a actualizat data de lansare a filmului Bumblebee din Iunie 2018 în 21 Decembrie 2018, data de lansare ce pune filmul în fața producţiei Aquaman, a celor de la Warner Bros.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.