HANS ZIMMER Lucrează Acum La Coloana Sonoră BLADE RUNNER 2049

HANS ZIMMER Lucrează Acum La Coloana Sonoră BLADE RUNNER 2049

HANS ZIMMER Lucrează Acum La Coloana Sonoră BLADE RUNNER 2049 în ciuda faptului că ea a fost compusă iniţial de compozitorul Johann Johansson.

Se pare că Blade Runner 2049, va primi o infuzie de muzică bună pentru coloana sonoră.
Atunci când s-a anunțat că se va realiza o continuare pentru filmul clasic Blade Runner, mulți fanii au fost în mod evident sceptici. Dar, plasarea regizorului Denis Villeneuve, la cârma viitorului film, după ce a coordonat filme precum Arrival sau Sicario, a fost un motiv major pentru a fi încântat de acest sequel Sci-Fi.
Denis Villeneuve, este cunoscut pentru meticulozitatea și ambiția creativă cu care lucrează, iar de obicei, în producția filmelor blockbuster, aceste trăsături ale regizorului, se extinde şi la echipa de filmare sau la colaboratorii regizorului. Există cinematografia lui Roger Deakins, care a lucrat şi la filmul original, şi evident, compozitorul nominalizat cu un Oscar, Johann Johansson, colaborator al regizorului, care schimbă oarecum lucrurile atunci când vine vorba despre coloanele sonore tradiționale ale oricărui film.Muzica lui Johansson din filmele Sicario și Arrival, în special, au atras în mare parte atenţia spectatorului, estompând oarecum linia dintre o coloană sonoră clasică și designul sunetului pentru un film SF ca Arrival.
Fanii au fost curioși să audă ceea ce a realizat Johansson pentru continuarea Blade Runner 2049, iar după lansarea primului trailer, era evident că compozitorul se descurcă de minune şi a realizat o coloană sonoră ce este un tribut clar adus celebrului Vangelis, care a compus fantastica coloană sonoră a filmului original.
Dar, iată că opera muzicală a lui Johansson, nu va fi singură ce ne va încânta în Blade Runner 2049.
Regizorul Denis Villeneuve, a dezvăluit într-un interviu recent cu Studio Cine Live că maestrul Hans Zimmer lucrează acum la coloană sonoră a filmului Blade Runner 2049, alături de Benjamin Wallfisch (A Cure for Wellness, IT), menținând tema compusă de Johann Johansson.
Raportul spune că Johan Johannsson, este încă implicat în proiect, şi deocamdată, nu este foarte clar ce a dus la această schimbare. Este posibil ca coloana sonoră a lui Johann Johansson, să nu fie destul de apropiată de sunetul fantastic creat de Vangelis.
Se pare că regizorul Denis Villeneuve, ar vrea ceva mai mult de la coloană sonoră a filmului, astfel încât Hans Zimmer și Wallfisch, au adus în ceva nou şi mai apropiat de viziunea regizorului.
Fiind nişte fani şi admiratori ai compozitorului Hans Zimmer, noi, suntem mai mult decât încântaţi de această veste. Şi spre final, am putea spune că avem încredere în viziunea lui Denis Villeneuve, a lua deciziile corecte.
În timp ce Denis Villneuve a început cu thrillere precum Sicario și Prisoners, a devenit rapid unul dintre cei mai fideli regizori care lucrează în genul SF şi primul regizor ce are curajul să aducă la viaţă o altă franciză faimoasă: viitorul film Dune.

Filmul SF, are loc în California, la 30 de ani de la evenimentele descrise în filmul Blade Runner, regizat de Ridley Scott, în 1982, și că Ryan Gosling joacă rolul unui ofițer din LAPD pe nume K, care are sarcina ingrată de a vâna replicanți ca Rick Deckard, interpretat de Harrison Ford.
Realizat după un scenariu conceput de Michael Green (Logan, Alien: Covenant) și Hampton Fancher, care a colaborat la realizarea scenariului original din Blade Runner şi având cinematografia realizată de nominalizatul la Oscar, Roger Deakins, distribuţia lui Blade Runner 2049, mai include nume sonore ca Mackenzie DavisJared LetoDave Bautista, Carla Juri, Barkhad Abdi și Robin Wright.

Blade Runner 2049, ar trebui să ajungă în cinematografe pe 6 Octombrie 2017.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.