HELLBOY: RISE OF THE BLOOD QUEEN Îl Distribuie Pe IAN McSHANE Într-un Rol Cheie

HELLBOY: RISE OF THE BLOOD QUEEN Îl Distribuie Pe IAN McSHANE Într-un Rol Cheie

HELLBOY: RISE OF THE BLOOD QUEEN Îl Distribuie Pe IAN McSHANE Într-un Rol Cheie ce va juca alături de interpretul lui Hellboy, David Harbor.

Dacă încă nu ştiai, afli acum: franciza Hellboy, revine în cinematografe cu un nou film, ce se află deja în lucru. Filmul ce se va intitula Hellboy: Rise Of The Blood Queen, îl are la cârmă pe regizorul Neil Marshall (The Descent) şi pe starul din serialul Stranger Things, David Harbor, în rolul principal al investigatorului paranormal Hellboy.
Cei de la Lionsgate, încă completează distribuția viitorului film, iar acum, lista actorilor începe să se aglomereze cu nume cunoscute. Potrivit celor de la The Hollywood Reporter, primul actor faimos a fost distribuit într-un rol cheie. Ian McShane, va juca rolul profesorului Trevor „Broom” Bruttenholm, rol ce anterior, a fost interpretat de către John Hurt, în filmele Hellboy și Hellboy II ale regizorului Guillermo del Toro.
Pentru cei care încă nu ştiu povestea din Hellboy, profesorul Broom, este liderul Biroului pentru cercetări paranormale și apărare și singura persoană apropiată de viaţa lui Hellboy, un tutore ce se apropie de calitatea de tată, după ce acesta la salvat pe Hellboy în 1944.
The Hollywood Reporter spune că „Noua poveste, îl va găsi pe eroul nostru înfruntându-se cu o vrăjitoare medievală care încearcă să distrugă omenirea”.Deocamdată, nu se ştie dacă noul film va merge în spre o nouă direcție creativă sau dacă va avea o nouă poveste de origine. În plus, ar trebui să fie interesant să vedem dacă noul film va aduce şi alte personaje importante din franciza Hellboy, precum Liz Sherman, Abe Sapien sau Lobster Johnson. Din câte se pare, producția şi filmările pentru Hellboy: Rise Of The Blood Queen, vor începe în luna septembrie și se vor desfăşura în Anglia și Bulgaria.
Va fi interesant de văzut cum se vor compara reboot-ul lui Neil Marshall cu filmele lui del Del Toro. Până în prezent, nu putem spune mai nimic cu adevărat despre distribuţie, deoarece atât David Harbour cât și Ian McShane sunt actori talentați şi carismatici.
Suntem dornici să vedem cum se vor compara cu personajele interpretate de Ron Perlman și John Hurt.Hellboy (2004) Ron Pearlman
Deoarece acest film, este un reboot și nu o un al treilea film al seriei realizata de Guillermo Del Toro, povestea va fi total diferită fata de filmele anterioare.
Se zvonește că povestea poate urmări mai îndeaproape universul benzilor desenate, în care Hellboy și Liz Sherman, sunt doar prieteni și nu sunt implicati într-o relație romantică.
Momentan nu există nici o dată de lansare stabilită pentru Hellboy: Rise Of The Blood Queen, dar dacă filmările vor începe în luna Septembrie, filmul complet ar putea fi gata de lansare la sfârșitul anului 2018 sau începutul lui 2019.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.