LEONARDO DiCAPRIO Va Fi LEONARDO DA VINCI Într-un Nou Film Paramount

LEONARDO DiCAPRIO Va Fi LEONARDO DA VINCI Într-un Nou Film Paramount

LEONARDO DiCAPRIO Va Fi LEONARDO DA VINCI Într-un Nou Film Paramount ce va fi produs de compania actorului după o carte despre ilustrul artist.

Studioul Paramount, a ieșit câştigător dintr-o luptă intenționată între două studiouri majore, pentru o licitație cu șapte cifre, ce implică drepturile de ecranizare a cărţii lui Walter Isaacson, intitulată Leonardo da Vinci.
Cartea va fi ecranizată special pentru actorul Leonardo DiCaprio, care se speră că va interpreta rolul pictorului şi omului de știință Leonardo Da Vinci. DiCaprio și Jennifer Davisson, vor produce viitorul film prin compania lor Appian Way. Cei de la Paramount, au avut un avantaj timpuriu în această licitaţie, dar Universal a intervenit agresiv, pentru a câştiga drepturile. Acest lucru, este un mare câștig pentru cei de la Paramount, unde compania lui Leonardo DiCaprio, Appian Way, are parte de favoritisme, și se așteaptă să fie o mare parte a revenirii studioului.
Autorul cărţii, Isaacson, a mai scris şi Steve Jobs, o carte care a fost transformată în film de regizorul Danny Boyle, şi în care a avut rolul principal Michael Fassbender. Fost editor al revistei Time, Isaacson, a scris și bestseller-uri despre Benjamin Franklin și Albert Einstein, acesta din urmă fiind baza serialului nominalizat la Emmy de pe NatGeo, Genius, în care a jucat Geoffrey Rush. Cartea Leonardo da Vinci, va fi publicată în octombrie, iar potrivit informațiilor furnizate de editor, Isaacson, a folosit carneţelele originale ale lui Da Vinci pentru a realiza o narațiune ce leagă arta sa, de știința, curiozitatea și de imaginația fantastică a celebrului artist.În afară de picturile sale neprețuite, el a realizat studii inovatoare despre anatomie, vezi desenul său iconic despre Omul Vitruvian, a fost fascinat de fosile, păsări, inimă, mașini de zbor, botanică, geologie și arme. Da Vinci, a curățat carnea de pe fața cadavrelor, a studiat mușchii care mișca buzele și apoi au pictat cel mai memorabil zâmbet din istoria omenirii. El a explorat matematică din spatele opticii şi a arătat cum razele luminii lovesc corneea și produc iluzii de schimbare a perspectivelor. Autorul Isaacson descrie şi modul în care entuziasmul lui Leonardo Da Vinci pentru realizarea producțiilor teatrale i-au făcut cunoștință cu picturile sale și invențiile fantastice. Potrivit cărții, Da Vinci, a avut şi părţi negative, precum că ar fi fost un fiu nelegitim, homosexual, vegetarian, stângaci, ușor distras și uneori, eretic.

Leonardo Da Vinci
Leonardo DiCaprio
, este și producătorul filmului, prin compania sa, Appian Way, dar, deocamdată, nu există o dată stabilită pentru începere a filmărilor. Starul lucrează acum la drama Black Hand și se pregătește de următoarea peliculă a lui Martin Scorsese, Killers of the Flower Moon.
Compania actorului, încă lucrează la un nou film Robin Hood, pentru cei de la Lionsgate, ce ar trebui să îl aibă în rolul principal pe Taron Egerton, alături de Jamie Dornan, Ben Mendelsohn, şi Jamie Foxx.
Cunoscut ca şi Robin Hood: Origins, filmul are stabilită data de lansare pentru 23 Martie, 2018.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.