MILLA JOVOVICH Va Fi Personajul Negativ Din HELLBOY: RISE OF THE BLOOD QUEEN

MILLA JOVOVICH Va Fi Personajul Negativ Din HELLBOY: RISE OF THE BLOOD QUEEN

MILLA JOVOVICH Va Fi Personajul Negativ Din HELLBOY: RISE OF THE BLOOD QUEEN într-o poveste nouă concepută de creatorul benzilor desenate Mike Mingola.

Rebootul Hellboy se mișcă repede. Proiectul a fost anunțat pentru prima oară în luna Mai, iar creatorul de benzi desenate Mike Mingola, colaborează deja cu scenaristul şi regizorul Neil Marshall (The Descent), care are deja finalizată povestea filmului, concepută alături de Andrew Cosby și Christopher Golden. Filmul îl are pe starul din serialul Stranger Things, David Harbour, în rolul personajul principal din benzi desenate. După ce recent am aflat că Ian McShane, va juca rolul profesorului Broom, mentorul şi tatăl adoptiv al lui Hellboy, iată că un alt nume faimos se alătură distribuţiei în rolul unui personaj negativ. Milla Jovovich, se află în tratative finale pentru a primi rolul personajului negativ din filmul Hellboy: The Rise Of The Blood Queen, care va fi o producţie cu categoria de clasificare I.M.-18, adică filme interzise minorilor. Milla Jovovich, a fost personajul principal al francizei Resident Evil, care recent s-a încheiat cu Resident Evil: The Final Chapter. Se pare că actriţa va schimba caracteristicile personajului ce luptă pentru binele omeniri în Resident Evil, pentru o personalitate mai malefică, și va preluă rolul reginei sângelui. În benzile desenate, ea se numeşte Nimue, şi a trăit în timpul domniei regelui Arthur, fiind foarte iubită de Merlin, care i-a destăinuit toate secretele sale. Nimue, a folosit aceste cunoştinţe pentru a-l închide pe Merlin într-un mormânt pentru veșnicie. Dar fără ajutorul şi îndrumarea lui Merlin, cunoștințele vaste despre magie furate de la el o fac pe Nimue să ajungă în pragul nebuniei. Nebunia ei a fost atât de mare încât toate celelalte vrăjitoare au ucis-o şi au tăiat-o în multe bucăți ce le-au împrăștiat pe tot Pământul. Cu toate acestea, bucăţile tăiate, se întorceau mereu, așa că vrăjitoarele le-au închis într-o cutie de lemn și l-au îngropat adânc în pământ.Cineastul Guillermo del Toro, a realizat două filme de lung metraj Hellboy, originalul din 2004 și continuarea sa din 2008, Hellboy II: Armata De Aur. Nici unul din aceste două filme nu au fost un hit la box-office, dar ambele au avut căldura şi fantezia debordantă a regizorului Guillermo del Toro. El și Ron Perlman, s-au întâlnit cu creatorul benzilor desenate Mike Mingola, la începutul acestui an pentru a discuta despre Hellboy 3, dar se pare că Mingola, lucra deja la această idee de reboot și a ales să continue cu acest lucru în loc să termine trilogia lui Guillermo del Toro, confirmând astfel că Hellboy 3, nu va mai exista. Aron Coleite, este cel care cizelează cea mai recentă versiune a scenariului pentru Rise Of The Blood Queen, filmul ce va fi finanţat de Millennium Films și Lionsgate. Aron Coleite, a mai lucrat anterior la serialul Heroes şi Crossing Jordan, și a fost unul din scenarişti principali al viitorului serial Star Trek: Discovery.

Hellboy (2004) Ron Pearlman
Hellboy: Rise Of The Queen Blood, nu are încă stabilită o dată de lansare, dar, după cât de repede se mişcă lucrurile, pare destul de sigur să spunem că noul film Hellboy, va ajunge în cinematografe pe la sfârșitul anului 2018, sau poate la începutul lui 2019.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.