Noul Reboot KNIGHT RIDER Va Fi O Comedie Cu John Cena Şi Kevin Hart

Noul Reboot KNIGHT RIDER Va Fi O Comedie Cu John Cena Şi Kevin Hart

Noul Reboot KNIGHT RIDER Va Fi O Comedie Cu John Cena Şi Kevin Hart într-o încercare de a aduce faimoasa franciză în epoca modernă.

Au fost dezvăluite câteva informații noi despre actorii vizați în prezent pentru acel reboot al filmului Knight Rider. În ultimii ani, peisajul culturii pop, aduce tot ceea ce este vechi în atenţia publicului, deoarece studiourile par să reînvie unele dintre cele mai cunoscute proprietăți pentru următoarele generații de spectatori. O astfel de marcă care încearcă să se întoarcă în secolul 21, este Knight Rider, un serial de televiziune lansat inițial în 1982. Avându-l pe David Hasselhoff, în rolul lui Michael Knight, serialul se învârtea în jurul aventurilor pe care un luptător singuratic le are cu ajutorul unei maşini super inteligente pe nume KITT. Serialul, a rulat timp de patru sezoane, şi a avut succes, mai ales că a fost nominalizat pentru un premiu Emmy.
Fanii își mai pot aminti că au fost deja încercări de a readuce franciza Knight Rider în epoca modernă. În 2008, un serial de televiziune difuzat pe NBC, dar a durat din păcate doar un sezon. În anii care au urmat, au existat speculații despre o versiune a unui film de lung metraj, cu Chris Pratt și Danny McBride, iar anul trecut, regizorul lui  Star Trek Beyond, Justin Lin, a vrut să refacă un serial Knight Rider, sub forma unei serii digitale pe canalul de YouTube, Machinima.Niciunul dintre aceste proiecte nu a avut succesul scontat, sau nu au ajuns să fie realizate.
Așa că, Compania Weinstein, va lua proprietatea învechită pentru a realiza propriul film Knight Rider, în timp ce deja negociază cu unele nume mari pentru capul de afiş.
O sursă apropiată celor de la Screen Rant, a dezvăluit detalii despre rebootul Knight Rider, care este conceput ca o comedie în genul filmului regizat de Phil Lord și Chris Miller, 21 Jump Street.
Pentru rolul lui Michael Knight, studioul speră să obțină acordul starului WWE, John Cena, în timp ce comedianul omniprezent Kevin Hart, este văzut ca o posibilitate pentru a deveni vocea lui KITT. Este important să rețineți că niciunul nu a fost distribuit în mod oficial, iar Compania Weinstein, este pur și simplu interesată de aceşti actori.
Acest lucru, ne oferă o idee despre tonul pe care îl caută studioul, combinând un erou de acțiune dur, cu simțul umorului al lui Kevin Hart.

Promo Knight Rider (2008) Serial NBCEvident, această este o direcție radical diferită faţă de filmul Knight Rider propus de David Hasselhoff, care a discutat cu regizorul Robert Rodriguez. Actorul a avut în minte o dramă mai întunecată care să îmbrățișeze spiritul serialului original din anii 1980.
În funcție de cine semnează un contract pentru a scrie scenariul și pentru a regiza viitorului film, rebootul Knight Rider, are potențialul de a deveni o comedie amuzantă. Tu ce crezi?

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.