O Continuare A Filmului KARATE KID Cu Actorii Originali Va Fi Serial Pe YouTube Red

O Continuare A Filmului KARATE KID Cu Actorii Originali Va Fi Serial Pe YouTube Red

O Continuare A Filmului KARATE KID Cu Actorii Originali Va Fi Serial Pe YouTube Red şi este programat să debuteze prin 2018.

Au existat până acum patru filme Karate Kid, plus cel mai recent reboot cu Jaden Smith și Jackie Chan. Si totuși, unii producători cred că mai sunt multe de spus despre o serie de filme în care oamenii învață karate. YouTube a anunțat că a comandat, atenţie, un serial de comedie, intitulat Cobra Kai. Serialul de 10 episoade, a câte jumate de oră fiecare, va reuni starurile originale ale filmului Karate Kid, pe Ralph Macchio și William Zabka.
La treizeci de ani de la evenimentele din turneul All Valley Karate Tournament din 1984, Johnny Lawrence (William Zabka), încearcă să îşi răscumpere onoarea, redeschizând infamul dojo de karate Cobra Kai, instigând astfel, rivalitatea cu Daniel LaRusso (Ralph Macchio), care se străduie să îşi mențină echilibrul în viața, fără îndrumarea mentorului său, domnul Miyagi. Serialul YouTube, este despre doi bărbați care înfruntă demonii din trecut și îşi înfrâng frustrările în singurul mod în care ştiu: prin karate. Încă nu suntem siguri de ce această continuare este o comedie, dar, probabil, este cea mai bună cale de a realiza un serial de acest gen. Este un eveniment ciudat să-i aduci din nou în centrul atenţiei pe Ralph Macchio și William Zabka, doi tipi de vârstă mijlocie care se certă pentru un lucru petrecut acum 30 de ani. Totuşi, din câte se pare, cei doi vor avea parte de un scenariu conceput de doi scriitori talentaţi în dialoguri comice, precum Jon Hurwitz și Hayden Schlossberg (Harold and Kumar), împreună cu Josh Heald (Hot Tub Time Machine).Probabil, cea mai mare dilemă, este dacă serialul va fi suficient de bun pentru a determina oamenii să se îşi facă un abonament la YouTube Red. Suntem siguri că cei de la YouTube, vor fi destul de înţelepţi să lanseze primul episod gratuit pentru YouTube, să vedem dacă acest lucru îi poate determina pe spectatori să urmărească serialul până la sfârșitul sezonului. De asemenea, dacă vă întrebați de ce serialul se numește Cobra Kai, în loc de o variantă mai fidelă titlului „Karate Kid”, CEO-ul global al YouTube, Susanne Daniels ne explică de ce:
– „Dacă Karate Kid a fost povestea lui Daniel, Cobra Kai este în egală măsură povestea lui Daniel și a lui Johnny. Schimbarea numelui a fost o alternativă bună, mai ales că fanii adevăraţi, ştiu ce înseamnă numele dojo-uli Cobra Kai”
Serialul Cobra Kai, care va debuta în 2018, îl va aduce din nou în prim plan pe Daniel, care este de data asta tată, care se va întoarce în dojo atunci când Johnny redeschide Cobra Kai.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.