Primul Trailer DEATH WISH: Propriul Thriller De Răzbunare Al Lui BRUCE WILLIS

Primul Trailer DEATH WISH: Propriul Thriller De Răzbunare Al Lui BRUCE WILLIS

Primul Trailer DEATH WISH: Propriul Thriller De Răzbunare Al Lui BRUCE WILLIS ne arată partea violentă a personajului său, într-un film regizat de Eli Roth.

Metro-Goldwyn-Mayer Pictures, prezintă viziunea regizorul Eli Roth, care îşi re-imaginează thrillerul clasic de răzbunare din 1974, Death Wish. Dr. Paul Kersey, interpretat de Bruce Willis, este un chirurg care vede doar urmele de violenţă din Chicago, atunci când ajunge la urgenţă, unde a sosit soția sa (Elisabeth Shue) și fiica sa (Camila Morrone), care au fost atacate brutal în casa lor dintr-o zonă suburbană. Cum poliția este foarte ocupată să rezolve o grămadă de cazuri de crimă, Paul, arde de nerăbdare să se răzbune. El vânează atacatorii familiei sale pentru a-și face dreptate. Atunci când omorurile anonime ale unor criminali acaparează atenția mass-media, orașul se întreabă dacă acest justiţiar este un înger păzitor sau un adevărat răufăcător. Furia și soarta se ciocnesc cu intensitate în thrillerul de acțiune Death Wish.În timp ce personajul lui Bruce Willis, devine o persoană divizată, care salvează vieți, el este în acelaşi timp şi un soț și un tată care încearcă să aibă grijă de familia lui. Paul Kersey, devine o figură umbroasă ce luptă împotriva crimei din Chicago, un chirurg care extrage gloanțe din corpurile suspecților și a criminalilor cunoscuţi ca „The Grim Reaper” doar pentru a se răzbuna. Inspirat de romanul original scris de Brian Garfield, thrillerul Death Wish, este regizat de Eli Roth și conceput de scenaristul Joe Carnahan. Acest prim trailer, arată destul de bine. Filmul arată foarte mult că ar vrea să fie un alt John Wick, un nou Taken sau chiar un film cu super-eroi la nivel de stradă, dar nu putem spune dacă vrea să ia violența în serios sau dacă doar vrea să ne ţină lipiţi de scaune.
Charles Bronson a jucat în filmul original din 1974, care a dat naștere la patru continuări. Joe Carnahan (The Gray) a scris scenariul pentru remake-ul Death Wish. Filmul va fi primul rol principal al lui Bruce Willis, de la lansarea în cinematografe a filmului RED 2. Pentru Eli Roth, aceasta este prima sa incursiune în genul de acţiune, după ce şi-a făcut un renume cu filme horror precum Cabin Fever, Hostel şi Infernul Verde.
Death Wish (2017) Poster
Death Wish, are în distribuţie nume ca Vincent D’Onofrio, Elisabeth Shue, Camila Morrone, Dean Norris și Kimberly Elise. Prin aducerea psihologiei complexe a cărții lui Brian Garfield, în zilele noastre și injectarea de noi emoții, regizorul Eli Roth, aduce publicul la un nivel de suspans de neuitat.
Death Wish, este o producție Metro-Goldwyn-Mayer Pictures, şi are stabilită lansarea în cinematografe pe 22 Noiembrie, 2017.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.