Trailer BEYOND SKYLINE: Continuarea SF De Acţiune Cu Frank Grillo Şi Iko Uwais

Trailer BEYOND SKYLINE: Continuarea SF De Acţiune Cu Frank Grillo Şi Iko Uwais

Trailer BEYOND SKYLINE: Continuarea SF De Acţiune Cu Frank Grillo Şi Iko Uwais într-o luptă neobosită cu ocupanţii unor nave de război extraterestre.

La aproape trei ani după ce filmările au fost terminate, continuarea filmului Skyline, ce se intitulează acum Beyond Skyline, este mai aproape de lansare.
A trecut ceva mai mult timp, dar, în cele din urmă, continuarea filmului Skyline din 2010, este gata să se dezlănţuie în cinematografe pentru o perioadă limitată, şi pe platformă VOD, mai târziu. Adoptând numele de Beyond Skyline, noul film, şi-a început producţia acum trei ani.
Evenimentele din Beyond Skyline, se vor întâmpla în paralel cu cele ale primului film. Actori ca Iko Uwais, Callan Mulvey și Bojana Novakovic joacă în film, alături de capul de afiş al filmului, Frank Grillo, care s-a făcut remarcat în filmul Captain America: Civil War.
Liam O’Donnell, cel care a scris scenariul primului film se află de data aceasta în spatele camerelor de filmat şi pe scaunul de coordonare a regiei.
Setat a avea povestea simultan cu filmul Skyline, dar într-o altă locație din timpul invaziei extraterestre din întreaga lume, Mark (Frank Grillo), un detectiv dur, se lansează într-o călătorie neobosită pentru a-și elibera fiul, Trent, dintr-o navă de război extraterestră.În noiembrie 2014, Variety, a anunțat că Iko Uwais, se va alătura distribuţiei filmului alături de Frank Grillo, Bojana Novakovic și Yayan Ruhian.
Iar dacă Liam O’Donnell, a scris scenariul pentru primul film şi pentru Beyond Skyline, tot el a regizat și a produs această continuare, împreună cu Greg și Colin Strause, cei care au fost regizorii primului film Skyline.
Desigur, Iko Uwais și Yayan Ruhian, au fost cei care au realizat coregrafia de luptă din Beyond Skyline.
Efectele vizuale și producția filmului , au fost realizate de Hydraulx.
Filmările, au avut loc în Toronto, Ontario, Canada. Iar spre deosebire de primul film, care a avut un rating PG-13, acest sequel, va avea un rating R, care a deja fost aprobat de MPAA.

Poster Beyond Skyline (2017)
Beyond Skyline, va avea o lansare teatrală în întreaga lume prin luna noiembrie, în timp ce în Statele Unite, va fi lansat la o dată ulterioară. Filmul SF, va fi lansat mai târziu şi pe platformele VOD și va avea o lansare teatrală limitată.
Data de lansare finală pentru România a filmului Beyond Skyline, este 3 Noiembrie.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.