Trailer KILLING GUNTHER: O Echipă De Asasini Vor Să Îl Elimine Pe ARNOLD SCHWARZENEGGER

Trailer KILLING GUNTHER: O Echipă De Asasini Vor Să Îl Elimine Pe ARNOLD SCHWARZENEGGER

Trailer KILLING GUNTHER: O Echipă De Asasini Vor Să Îl Elimine Pe ARNOLD SCHWARZENEGGER într-o comedie de acţiune regizată de Taran Killiam.

Saban Films a lansat primul trailer pentru comedia de acţiune Killing Gunther, filmul care era anterior intitulat Why We’re Killing Gunther, debutul regizoral al lui Taran Killam, care în principiu, se concentrează pe un grup de asasini care vor să îl elimine pe cel mai bun dintre ei, Gunther, interpretat de nimeni altul decât Arnold Schwarzenegger.
În timp ce această producţie cu Arnold, a zburat pe sub radarul nostru, aceast trailer, dezvăluie că regizorul Taran Killam, are o abordare diferită faţă de acest subiect, o abordare parodică care ar trebui să facă acest subiect, tratat şi în alte filme, mult mai distractiv. Arnold Schwarzenegger, arată cât de mult de poate distra cu replicile acide ale filmului, iar noi avem parte de o distribuţie foarte bună ce include nume ca Cobie Smulders, Bobby Moynihan sau  Allison Tolman. Nu ştim sigur dacă filmul va avea succesul scontat, pentru că scenariul pare să nu se ia prea în serios, dar filmul arată a avea mult umor, fie şi el sec.Dacă se va dovedi că regizorul Taran Killam, a făcut un film numai pentru ca el să poată să aibă o scenă în care el se poate laudă că l-a regizat pe Arnold Schwarzenegger, chiar e un motiv bun pentru a face un film şi mai distractiv. De asemenea, ne încântă peste măsură această mișcare în cariera lui Arnold Schwarzenegger, care demonstrează că poate face şi filme care nu-i aduc o grămadă de bani, doar de dragul artei şi al comediei.
În timp ce ar fi putut să apară în film şi fără glume precum cea legată direct de filmul Terminator, ne-ar face plăcere ca fostul guvernator, să mai ia proiecte de genul ăsta.
Desigur, el a mai făcut comedii înainte, dar niciodată nu a jucat un astfel rol de sprijin, chiar dacă el este personajul principal din titlu. Şi se vede de la o poştă că Arnold, este suficient de conștient că în primul rând trebuie să se distreze, mai degrabă decât să încerce să ne demonstreze cât e el de capabil să facă filme de acţiune devenind liderul unei alte francize de acțiune. În fond, nu mai este nici Arnold tinerel.

Killing Gunther Poster
Filmul regizorului Taran Killiam, mai are în distribuţie actori ca Hannah Simone, Aaron Yoo, Paul Brittain, Amir Talai și Peter Kelamis.
Producţia Killing Gunther, nu are în prezent o dată de lansare stabilită.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.