Actriţa LINDA HAMILTON Se Va Întoarce În Noul Film TERMINATOR

Actriţa LINDA HAMILTON Se Va Întoarce În Noul Film TERMINATOR

Actriţa LINDA HAMILTON Se Va Întoarce În Noul Film TERMINATOR alături de Arnold Schwarzenegger şi regizorul James Cameron.

Franciza Terminator renaște din nou, dar de data aceasta, un alt actor important revine la rolul original pe care l-a interpretat: actriţa Linda Hamilton.
Am aflat cu toţi prin ianuarie, că James Cameron, cel care a regizat filmul sci-fi The Terminator din 1984, şi continuarea la fel de revoluţionară a filmului Terminator 2: Judgment Day, se întoarce în această franciză ca producător, atunci când drepturile de proprietate asupra seriei îi vor reveni, adică în 2018. În acel moment, regizorul filmului Deadpool, Tim Miller, a devenit regizorul viitoarei producţii, și din câte se pare, cei doi au planificat în liniște un alt film Terminator, ce se vrea a fi începutul unei noi trilogii. Iar dacă munca lor în secret este să dea roade, iată că cei doi cineaşti, sunt acum gata să avanseze, așa cum a anunțat chiar James Cameron la un eveniment privat.
El a declarat că Linda Hamilton, o va interpreta pe Sarah Connor din nou în viitorul film Terminator, care încă este ne intitulat, pentru cei de la Skydance și Paramount. Din câte se pare, James Cameron, a creat povestea pentru acest nou film, iar el și regizorul Tim Miller, planifică o nouă trilogie a filmelor Terminator, care va avea o nouă poveste de ansamblu. Duoul a adunat mai mulţi scenarişti la un loc pentru a realiza această nouă trilogie, pe David S. Goyer (Man Of Steel), Charles Eglee (Dark Angel) și Josh Friedman (The Sarah Connor Chronicles). Bineînțeles, cei de la Paramount și Skydance au încercat să lanseze o nouă trilogie cu ultimul film Terminator: Genisys, dar această este prima dată când James Cameron, este implicat direct într-un nou film Terminator de la Ziua Judecății încoace.Actriţa Linda Hamilton, vine alături de Arnold Schwarzenegger în noul film, care va fi o continuare directă a filmului Terminator: Zilei Judecății, dar în care James Cameron și regizorul Tim Miller, intenționează să introducă un nou ansamblu de personaje mai tinere, pentru a putea continua cu franciza. Acest lucru este similar cu modul în care Lucasfilm a abordat relansarea francizei Star Wars, cu Harrison Ford, Carrie Fisher și Mark Hamill, revenind pentru The Force Awakens în timp ce filmul a introdus și noi personaje. Dacă personajul Sarah Connor, interpretat de Linda Hamilton, va fi personajul principal în Terminator 6, va fi interesant de văzut cum va evolua povestea noului film, mai ales acum că James Cameron este implicat în poveste și Tim Miller va conduce viitoarea producţie.

Linda Hamilton in Terminator 2
Nu este stabilită încă o dată de lansare sau un titlu pentru noul film Terminator, însă producția va începe probabil la începutul anului 2018, pentru o dată potențială data de lansare stabilită prin 2019.
James Cameron, va începe în cel mai scurt timp să lucreze la continuările filmului Avatar, aşa că probabil va fi interesant de văzut cum va reuşi să producă şi noile filme Terminator.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.