Arnold Schwarzenegger Va Filma Continuarea TRIPLETS Imediat După TERMINATOR 6

Arnold Schwarzenegger Va Filma Continuarea TRIPLETS Imediat După TERMINATOR 6

Arnold Schwarzenegger Va Filma Continuarea TRIPLETS Imediat După TERMINATOR 6 alături de Danny DeVito şi noul fratele pierdut, Eddie Murphy.

Programul de lucru al lui Arnold Schwarzenegger, începe să aibă un oarecare gust deosebit de anii optzeci, pentru că fostul guvernator, este pregătit să se întoarcă înapoi pentru continuarea a două dintre cele mai mari hituri de glorie din acei ani.
S-a anunţat că Terminator 6, se află acum în lucru cu regizorul filmului Deadpool, Tim Miller, în spatele camerei de filmat şi Linda Hamilton, care va reveni la rolul Sarah Connor din filmul original. Avându-l ca producător executiv pe însuşi James Cameron, cea mai recentă încercare de revitalizare a francizei Terminator, aflată în dificultate după Terminator: Genisys, promite să se întoarcă în zilele de glorie ale filmului Terminator: Ziua Judecății și să ignore toate celelalte filme Terminator.
Cu toate acestea, următorul film Terminator nu este singura parte al programului de lucru al lui Arnie pe care actorul urmează să îl revizuiască. El mai are în program şi o continuare a comediei lui Ivan ReitmanGemeni (Twins), ce se intitulează Triplets, care se află în producţie de mai mulţi ani încoace, şi se pare că este pregătită din nou să îl aducă în prim plan pe Arnie şi Danny DeVito. De data aceasta Eddie Murphy, va fi fratele pierdut.
Vorbind la evenimentul „O experiență cu Arnold Schwarzenegger” (prin intermediul site-ului „The Terminator Fans”), faimosul actor a confirmat că se așteaptă să se apuce de muncă la filmul Triplets, imediat ce va termina Terminator 6.Danny DeVito, Arnold Schwarzenegger şi Eddie Murphy
Fostul guvernator al Californiei, a confirmat de asemenea că noul film Terminator, va avea un titlu mai inventiv înainte de a fi lansat și că filmările vor începe în martie 2018. În mod natural, rămâne ca acest program de lucru să se schimbe, depinde de programul ambelor proiecte şi de cât de repede se vor desfășoară filmările.
Interpretarea unor personaje iconice în două filme consecutive ce sunt continuările unor filme lansate cu aproximativ două decenii în urmă, este probabil o indicație a mentalității actuale a Hollywood-ului. Studiourilor, le place să lucreze la un proiect care să aibă deja o bază de fani și să inspire un sentiment de nostalgie.
Acestea fiind spuse, poate oare filmul Terminator 6 sau chiar Triplets să se ridice la așteptările fanilor? Terminatorul, a fost pe o pantă descendentă de la cea de-a treia producţie, iar de atunci se pare că nu a mai existat un interes real al fanilor pentru încă o ofertă.
Deși întoarcerea actriţei Linda Hamilton în Terminator 6, ar putea să insufle o anumită speranță, probabil că merită să ne amintim că în acest moment există mai multe filme slabe Terminator, decât bune.

Arnold Schwarzenegger Va Filma Continuarea TRIPLETS Imediat După TERMINATOR 6
În schimb continuarea Triplets, are cel puțin avantajul de a fi o continuare directă a unui film original și suntem sigur că sunt mulţi cei care s-au distrat pe cinste la filmul Gemenii.
Arnold Schwarzenegger, poate să se întoarcă la undele producţii ce vor inspira nostalgie, dar, cu siguranţă asta nu va aduce un succes automat celor două viitoare filme.
Terminatorul 6 și continuarea Triplets, nu au încă stabilită o dată de lansare.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.