GEOSTORM: În Noul Trailer GERARD BUTLER Descoperă Un Complot Mondial

GEOSTORM: În Noul Trailer GERARD BUTLER Descoperă Un Complot Mondial

GEOSTORM: În Noul Trailer GERARD BUTLER Descoperă Un Complot Mondial ce ar putea distruge omenirea cu ajutorul unor sateliţi meteorologici.

După ce o serie de dezastre naturale fără precedent amenință planeta, liderii lumii s-au reunit pentru a crea o rețea complicată de sateliți care să controleze climatul global și să îi țină pe toți în siguranță. Dar acum, ceva a mers prost, sistemul construit pentru a proteja Planeta, se răzbună pe omenire, şi pentru a remedia totul, o cursă contra-cronometru este necesară pentru a descoperi amenințarea reală înainte ca furtuna mondială, să şteargă totul de pe suprafaţa pământului. Producţia Geostorm, marchează debutul regizoral al producătorului filmului Zilei Independenței și Stargate, creatorul Dean Devlin, ce încearcă să ne introducă, din nou, în haosul creat de climatul global. Fiind un colaborator strâns al maestrului filmelor cu dezastre, Roland Emmerich, debutul în regie al lui Dean Devlin, era firesc să se realizeze cu un film despre dezastre naturale. Nici că nu se putea altfel, după ce a lucrat ca producător, la mai toate filmele majore cu dezastre. Totuşi, după ce proiecţiile de testare pentru filmul Geostrom, au indicat că filmul ar avea nevoie de modificări pentru a avea succes, s-au planificat re-filmari, care conform relatărilor, au schimbat filmul în mod semnificativ şi au costat o grămadă de bani.Iar dacă e să ne luăm după acest trailer nou, probabil că filmul lui Dean Devlin, va reuşi să scoată ceva bani la boxoffice. Gerard Butler, joacă rolul lui Jake, un om de știință care, alături de fratele său Max, jucat de Jim Sturgess, are sarcina de a rezolva disfuncționalitatea programului de sateliţi, care ar trebui să controleze vremea globală.
Noul trailer, al treilea ca şi număr, scoate în evidenţă un complot global, ce trebuie deconspirat de personajul lui Gerard Butler, o agendă ascunsă de autorităţi. Mai exact, cineva se foloseşte de sistemul de sateliţi, pentru a-l transforma într-o armă redutabilă. Şi ce armă. După cum veţi vedea, sunt cadre ce se repetă din trailerele anterioare, dar şi multe imagini noi, ce s-ar putea să vă încânte.
Warner Bros. are şi beneficiul îndoielii cu privire la subiectul filmului. Probabil nu credeau că înainte de a stabili data lansării pentru Geostorm, care e plin de efecte speciale despre un dezastru natural mondial, generat artificial, trei uragane devastatoare ce au devastat părţi din SUA sau cele două cutremure puternice în Mexic vor speria omenirea. De asemenea, nu putem da vina pe ei pentru lansarea filmului în cinematografe, în ciuda evenimentelor globale ce subliniază încălzirea globală, deoarece studioul, a investit în producție și este gata să meargă până la final cu lansarea filmului, fapt care este un lucru inteligent din punct de vedere financiar, deşi, nu este corect emoțional.

Dean Devlin, este regizorul care îşi face debutul cu acest film de lung metraj, ce are în distribuţie actori ca Gerard Butler, Jim Sturgess, Abbie Cornish, Alexandra Maria Lara și Daniel Wu, si nominalizaţii la Oscar, Ed Harris și Andy Garcia.

Geostorm ajunge în cinematografe pe 20 Octombrie.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.