JUMANJI: WELCOME TO THE JUNGLE Dezlănțuie 2 Trailere Noi Pline De Acţiune Şi Umor

JUMANJI: WELCOME TO THE JUNGLE Dezlănțuie 2 Trailere Noi Pline De Acţiune Şi Umor

JUMANJI: WELCOME TO THE JUNGLE Dezlănțuie 2 Trailere Noi Pline De Acţiune Şi Umor cu Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart și Karen Gillan.

În noua aventură Jumanji: Welcome To The Jungle, jocul clasic este transformat, în timp ce patru adolescenți aflați în detenție sunt aspirați în lumea lui Jumanji. Când descoperă o veche consolă de jocuri video şi un joc despre care nu au auzit niciodată, ei sunt imediat prinşi în jungla autentică a jocului, în timp ce jocul îi transportă în avatarelor lor interpretate de Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart și Karen Gillan. Ceea ce descoperă ei este dincolo de imaginaţia oricui. În Jumanji, ei trebuie să meargă până la finalul jocului, dacă vor să scape din cea mai periculoasă aventură din viața lor sau vor rămâne în joc pentru totdeauna.Viitoarea continuare Jumanji, are loc la douăzeci de ani după evenimentele din filmul original și reuşeşte cumva să regăsească un nou grup de jucători, ce de data aceasta sunt transportaţi în lumea jocului, în loc să aducă jungla în lumea reală. Din moment ce filmul apelează cumva şi la sentimentele nostalgice ale audienţei ce au văzut filmul original Jumanji, suntem oarecum dispuşi să amestecăm lucrurile și să-i dăm acestei noi pelicule o şansă. Având o nouă direcție, continuarea Jumanji: Welcome To The Jungle, încearcă să combine comedia cu cadrele de acţiune, o direcţie ce pare în trend momentan, mai ales una care este ”înflorită’‘ cu scopul de a introduce câteva glume forţate, dar, scoase din cliche-uri vechi. De asemenea, credem că Dwayne Johnson, este la locul lui atunci când interpretează brute cu muşchi ce nu au prea multă minte, iar acest rol îi oferă o mulțime de ocazii pentru a face acest lucru, deoarece personajul său este în esență un copil adolescent, prins în corpul lui Dwayne Johnson.

Jumaji: Welcome To The Jungel Poster
Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan, Nick Jonas, Bobby Cannavale şi Dwayne Johnson fac parte din distribuţia filmului regizat de Jake Kasdan (Sex Tape, Bad Teacher).
Jumanji: Aventură În Junglă, ajunge în cinematografe pe 22 Decembrie.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.