Noul Trailer Pentru FERDINAND: Ne Explică De Ce Taurul Gigant Are O Inimă Bună

Noul Trailer Pentru FERDINAND: Ne Explică De Ce Taurul Gigant Are O Inimă Bună si nu dorește să aibă nimic de-a face cu luptele cu tauri.

Povestea animaţiei clasice, ce spune aventura unui taur gigant cu o inimă mare, a dat naştere unui film de lung metraj, ce îl are în rolul principal pe starul John Cena.
După ce a fost confundat cu o fiară periculoasă, Ferdinand, este capturat și dus din casa lui. Hotărât să se întoarcă la familia sa, el adună o echipă pestriţă de animale, ce vor avea parte de aventura vieţii lor.
Situat în Spania, Ferdinand dovedește că nu puteți judeca un taur după mărimea sa.
Inspirat de populara carte „Povestea Lui Ferdinand” de Munro Leaf și Robert Lawson, şi bazat vag pe animaţia clasică a celor de la Disney, povestea fascinantă a unui taur mare, dar prietenos, care nu dorește să aibă nimic de-a face cu luptele cu tauri, este explicată destul de interesant de către starul WWE, John Cena.Pe lângă noul clip, avem parte şi de o galerie de imagini cu aproape toată distribuţia şi personajele pe care le interpretează în animaţia Ferdinand.
În noul trailer, John Cena, vorbeşte despre acest film animat și pare destul de convingător în mesajul său.
După cum veţi putea vedea în acest nou trailer, Cena, apare alături de omologul său animat din acest videoclip şi alături de colegii lui și personajele lor. Puteți de asemenea să auziţi un eșantion din melodie originală „Home” a lui Nick Jonas, scrisă și interpretată special pentru animaţia Ferdinand.

Animaţia celor de la Blue Sky Studios, ce îl are ca regizor pe Carlos Saldanha (Rio), are în distribuţie o pleiadă de staruri, începând cu Kate McKinnon, Gina Rodriguez, Daveed Diggs, Gabriel Iglesias, Bobby Cannavale, David Tennant, Anthony Anderson, Flula Borg, Sally Phillips, Boris Kodjoe, Jerrod Carmichael, Raúl Esparza, Karla Martínez, Miguel Ángel Silvestre.
Ferdinand, va ajunge în cinematografe pe 15 Decembrie.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.