Primul Trailer Pentru ANNIHILATION: Natalie Portman Conduce O Expediție Într-o Lume SF Ciudată

Primul Trailer Pentru ANNIHILATION: Natalie Portman Conduce O Expediție Într-o Lume SF Ciudată

Primul Trailer Pentru ANNIHILATION: Natalie Portman Conduce O Expediție Într-o Lume SF Ciudată plină de evenimente anormale ce sfidează legile naturii.

Bazat pe romanul premiat cu Nebula, scris de Jeff VanderMeer, primul din trilogia Southern Reach, thriller-ul SF, Annihilation, va spune povestea unui biolog, interpretat de Natalie Portman, care conduce o echipă de oameni de știință într-o expediție periculoasă într-un ţinut misterios ce a fost ţinut secret în carantină din cauza unei activități anormale, unde legile naturii nu se aplică, cunoscut sub numele de „Zona X”. Aceasta ar fi a douăsprezecea expediție trimisă în zona X, în numele misterioasei organizații Southern Reach. Acolo, ei se confruntă cu o contaminare, dispariții frecvente și creaturi cu aspect de neimaginat. Şi iată că într-un final, cei de la Paramount Pictures au lansat primul trailer pentru Annihilation, continuarea extrem de anticipată a scriitorului şi regizorului Alex Garland, Ex Machina. Şi chiar dacă nu eşti deja fan al trilogiei Southern Reach, este imposibil să te uiți la aceast trailer și să nu fii impresionat. Cadrele si peisajele fantastice, arată exact ca descrierea din carte: tulburătoare, deranjante, atrăgătoare, frumoase şi foarte bântuitoare.Imaginile pe care regizorul Alex Garland le-a realizat aici, sunt fenomenale, ceea ce nu este o sarcină ușoară datorită densității de material scris de către VanderMeer. Acest trailer potriveşte tonul absolut al filmului și aşteptam cu nerăbdare să vedem filmul SF şi elementele sale misterioase. Mai ales ca Alex Garland, cel care a scris scenariile unor filme precum 28 Days Later sau Sunshine, va avea întotdeauna un public stabil pentru filmele sale. După ce şi-a făcut debutul regizoral cu thrillerul scifi Ex_Machina, despre prima inteligenţă artificială, o dramă elegantă și cerebrală, fanii lui Alex Garland, numără zilele până la următorul său proiect şi este clar că Annihilation, va fi unul din acele proiecte SF, foarte aşteptate. Autorul VanderMeer, a lăsat să se înţeleagă că filmul va fi destul de fantastic, numindu-l „minunat, ireal, extrem de frumos, sau extrem de terifiant”. Autorul şi-a mai declarat admiraţia pentru schimbările pe care regizorul Alex Garland, le-a făcut în film, faţă de materialul scris de el în carte.

Coperta Cărţii Annihilation: Jeff VanderMeer
Filmul mai are în distribuţie actori ca Jennifer Jason Leigh, Tessa Thompson, Gina Rodriguez, Tuva Novotny și Oscar Isaac.

Annihilation ajunge în cinematografe pe 23 Februarie 2018.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.