Primul Trailer Pentru MAZE RUNNER: THE DEATH CURE Filmul Ce Încheie Trilogia

Primul Trailer Pentru MAZE RUNNER: THE DEATH CURE Filmul Ce Încheie Trilogia

Primul Trailer Pentru MAZE RUNNER: THE DEATH CURE Filmul Ce Încheie Trilogia în care Dylan O’Brien începe războiul cu organizaţia WCKD.

Fanii au aşteptat cu răbdare să vadă capitolul final al trilogiei Maze Runner după ce Dylan O’Brien, a fost rănit în timpul unei cascadorii din timpul filmărilor ce au avut loc în 2016.
Programat iniţial pentru lansare la începutul acestui an, Maze Runner 3: The Death Cure, va ajunge în cinematografe prin Februarie 2018, iar primul trailer, tocmai a fost dezlănțuit online.
La sfârșitul evenimentelor din Maze Runner: The Scorch Trials, Thomas (Dylan O’Brien), se pregătea să lupte cu organizaţia WCKD pentru a o salva Minho şi pentru a încerca să o ucidă pe Dr. Ava Paige (Patricia Clarkson). Dar, pentru asta, el are nevoie de ajutorul armatei rebelilor.  Primul trailer pentru Maze Runner: The Death Cure, care a debutat în timpul episodului final al serialului Teen Wolf pe MTV, ne arată că Thomas nu se mai joacă şi este pus pe fapte măreţe. Este un teaser trailer rapid care umple ceva timp prin a ne arăta câteva momente cheie din primele două filme ale francizei Maze Runner, înainte de a intra în acțiunea celui de-al treilea. Cu toate acestea, cadre din această continuare, nu dezvăluie prea multe din povestea principală.În mod clar, Thomas, se află într-o misiune de salvare a prietenilor săi și sfidează ordinea lucrurilor din WCKD. De altfel, ni se oferă sugestii despre confruntările ce vor urma în secvențe de acțiune la scară largă, inclusiv despre secvenţa de acţiune în care a fost rănit actorul Dylan O’Brien, în timpul producției inițiale.
De fapt, vom avea destul timp să vedem mai multe cadre din capitolul final al acestei francize pentru tineri adulți, deoarece, filmul nu ajunge în cinematografe decât la începutul anului viitor.  Maze Runner: Death Cure, este regizat de Wes Ball, cel care a regizat şi filmele anterioare, şi mai are în distribuţia nume ca Kaya Scodelario, Ki Hong, Thomas Brodie-Sangster, Giancarlo Esposito, Aidan Gillen şi Barry Pepper.
Din câte se pare, Will Poulter se va întoarce în capitolul final al acestei trilogii.

Primul Trailer Pentru MAZE RUNNER: THE DEATH CURE Filmul Ce Încheie Trilogia
În finalul epic al trilogiei Maze Runner, Thomas, conduce grupul care a scăpat din misiunea finală și probabil, cea mai periculoasă. Pentru a-și salva prietenii, el trebuie să intre în legendarul Last City, un labirint controlat de WCKD, care se dovedeşte a fi cel mai mortal labirint din toate întâlnite de până acum. Oricine va ieşi viu de acolo, va primi răspunsuri la întrebările pe care gaşca de fugari le are de când au ajuns pentru prima oară în labirint.
Ultimul capitol al trilogiei MAZE RUNNER, ajunge în cinematografe pe 9 Februarie 2018.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.