Primul Trailer RED SPARROW: Filmul În Care JENNIFER LAWRENCE Este O Spioană Mortală

Primul Trailer RED SPARROW: Filmul În Care JENNIFER LAWRENCE Este O Spioană Mortală

Primul Trailer RED SPARROW: Filmul În Care JENNIFER LAWRENCE Este O Spioană Mortală pregătită pentru a fi brutală şi rece.

Silențioasă și stoică, Jennifer Lawrence, își străbate drumul prin primul trailer pentru filmul Red Sparrow, o poveste ce ne-o prezintă pe o primă balerină ce este pregătită să devină unul din cei mai periculoși ofițeri de informații ai Rusiei. Bazându-se pe cartea lui Jason Matthews, adaptarea pentru marele ecran al lui Red Sparrow, este condusă de Francis Lawrence (Hunger Games), în regia căruia Jennifer, pare incredibil de brutală și rece, permițându-i să joacă un altfel de rol, pe care nu l-am văzut niciodată înainte. De fapt, Jennifer Lawrence, nu spune nici măcar un singur cuvânt în acest trailer, dar, putem urmări fața ei pasivă care trece prin diferite stări de agonie atunci când suferă regimul brutal de antrenament ce o transformă într-un spion roşu mortal.
Red Sparrow, spune de fat povestea agentul Dominika Egorova (Jennifer Lawrence), care își seduce și ucide țintele desemnate, toate astea, în timp ce suntem trataţi cu amintiri din viața ei anterioară ca primă balerină și ca un stagiar la Școala Sparrow. Vedem, de asemenea, o scurtă întâlnire între Dominika și un agent CIA interpretat de Joel Edgerton.
„Tinerii ofițeri s-au antrenat să seducă și să manipuleze”, spune o voce în trailer, care are nuanțe din povestea de origine a unor filme precum Atomic Blonde, Salt, sau chiar a personajului Black Widow din filmele Avengers, poveste ce este întotdeauna bună.Se pare că Hollywood-ul este prins într-un val al filmelor de acțiune și al thrillerelor cu femei în rol principal, după succesul critic și comercial al filmelor precum Wonder Woman și Atomic Blonde din această vară, mai ales că în Red Sparrow şi Atomic Blonde, joacă două câştigătoare a premiului Oscar. Să sperăm că aceste filme sunt doar începutul unei creșteri continue.
Dominika Egorova este multe lucruri. O fiică devotată, hotărâtă să-i protejeze mama cu orice preț. O primă balerină a cărei ferocitate și-a împins corpul și mintea până la limită absolută. Un maestru al luptei seducţie și a manipulărilor. Când suferă un prejudiciu ce o aduce la sfârșitul carierei, Dominika și mama ei se confruntă cu un viitor sumbru și incert. De aceea, se găsește manipulată în a deveni cel mai nou recrut pentru Şcoala Sparrow, un serviciu secret de informații care îi instruiește pe tinerii excepționali ca ea, pentru a-și folosi trupurile și mințile ca arme. După ce a rezistat procesului de antrenament dur și sadic, ea a devenit cea mai periculoasă agentă secretă pe care a produs-o vreodată programul. Dominika, trebuie să se reconcilieze cu persoana care era înainte, şi persoana care este acum, prin puterea pe care a dobândit-o, şi cântăreşte lucrurile altfel decât în trecut, acum când propria viață și a celor de care îi pasă, se află în pericol, inclusiv viaţa unui agent american CIA, care încearcă să o convingă că este singura persoană în care poate avea încredere.

Red Sparrow (2018) Jennifer Lawrence
Red Sparrow, mai are în distribuţie actori ca Matthias Schoenaerts, Charlotte Rampling, Mary-Louise Parker, și Jeremy Irons.
Noul film al actriţei Jennifer Lawrence, regizat de Francis Lawrence, după cartea lui Jason Mattews, ar trebui să ajungă în cinematografe 2 Martie 2018.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.