STAR WARS EPISODUL IX: Filmul Final Al Noi Trilogii Va Fi Scris Şi Regizat De J.J. ABRAMS

STAR WARS EPISODUL IX: Filmul Final Al Noi Trilogii Va Fi Scris Şi Regizat De J.J. ABRAMS după ce Colin Trevorrow, a fost înlăturat de conducerea Diney.

Diferențele creative din industria cinema, separă adesea regizori şi echipe de producţie, dar uneori, intervin şi în realizarea unui film. Cei de la Disney și Lucasfilm, au lansat săptămâna trecută o declarație cu privire la decizia lor de a-l îndepărta pe regizorul Colin Trevorrow, de la conducerea filmului Star Wars: Episodul IX.
De atunci, au existat o tonă de speculații despre cine ar putea prelua filmul final din noua trilogie.
Multă lume a crezut că Rian Johnson, regizorul filmului Star Wars: The Last Jedi, ce va ajunge în cinematografe la sfârşitul anului, va prelua cârma ultimului film al trilogiei, deși cei de la Deadline, spun că Rian, nu-şi dorea acest lucru.
Se mai specula că Disney, ar putea folosi această schimbare ca pe o ocazie de a adăuga pentru prima dată o femeie regizor la cârma unui film Star Wars.
Dar dacă e să știm ceva despre Hollywood, este faptul că studiourilor majore. nu le place să rişte.
Aşa că, în loc să profite de această șansă, mega-corporația Disney și Lucasfilm, au preferat să meargă cu cineva cu care au mai lucrat înainte: J.J. Abrams.STAR WARS EPISODUL IX: Filmul Final Al Noi Trilogii Va Fi Scris Şi Regizat De J.J. ABRAMS
Cei de la Lucasfilm, au lansat astăzi un comunicat de presă ce spune cam aşa:
J.J. Abrahams, va scrie şi va regiza Episodul IX. Aclamatul cineast, se va întoarce să regizeze filmul final al trilogiei sequel. Omul care a lansat o nouă eră a francizei Star Wars cu filmul The Force Awakens în 2015, se întoarce pentru a finaliza trilogia ca scriitor și regizor al viitorului film Star Wars: Episode IX.
Abrams va co-scrie scenariul filmului împreună cu Chris Terrio.
Star Wars: Episodul IX, va fi produs de Kathleen Kennedy, Michelle Rejwan, J.J. Abrams, alături de companiile Bad Robot și Lucasfilm.

„Dacă cu The Force Awakens, J.J. Abrahms, a oferit tot ceea ce am putut să sperăm, suntem foarte încântaţi că se va întoarce să închidă această trilogie „, a declarat președintele Lucasfilm, Kathleen Kennedy.

STAR WARS EPISODUL IX: Filmul Final Al Noi Trilogii Va Fi Scris Şi Regizat De J.J. ABRAMSExistă cu siguranță foarte multe opinii despre stilul lui J.J.Abrams, de a regiza filmele, mai ales că The Force Awakens, nu a fost chiar pe placul adevăraţilor fani Star Wars.
Totuşi, iată că singurul regizor care a condus şi o franciză Star Trek şi Star Wars, se va întoarce la conducerea ultimului film al acestei trilogii.
Star Wars: Episodul IX, ar trebui să ajungă în cinematografe prin Decembrie, 2019.
Așa că, aşteptăm să ne spuneți ce gândiți în comentariile de mai jos.
Ești mulțumit de alegerea pe care au făcut-o cei de la Dinsey?
Ai fi dorit ca Disney și Lucasfilm să aleagă mai degrabă un regizor mai tânăr şi nou?

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.