THE SHAPE OF WATER: Vezi Noul Trailer Pentru Drama Fantastică A Lui Guillermo del Toro

THE SHAPE OF WATER: Vezi Noul Trailer Pentru Drama Fantastică A Lui Guillermo del Toro

THE SHAPE OF WATER: Vezi Noul Trailer Pentru Drama Fantastică A Lui Guillermo del Toro ce spune povestea din captivitate unei creaturi acvatice umanoide.

Cel mai recent efort regizoral al genialului regizor Guillermo del Toro, se transformă repede într-unul dintre cele mai bune filme din acest an. The Shape Of Water, a câștigat deja premiul „Cel mai bun film” la Festivalul de Film de la Veneția de anul acesta, înainte de a fi aclamat de mulțimea de la TIFF.
Suntem sincer plăcut surprinşi și foarte optimişti cu privire la vâlva care se face în jurul dramei fantastice a lui del Toro, deoarece povestea mixtă a unei femei care întâlnește o creatură acvatică alături de romantismul filmului şi thrillerul din Războiului Rece, nu este o poveste care am crezut că publicul larg o va agrea.
Dar, așa cum arată acest nou trailer pentru filmul The Shape of Water, povestea este mai mult decât fascinantă.Maestrul poveştilor fantastice, regizorul Guillermo del Toro, vine cu o nouă poveste epică intitulată The Shape Of Water, plasată pe fundalul războiului rece din America, ce se petrece în jurul anului 1963. În laboratorul top secret guvernamental unde lucrează Elisa (Sally Hawkins), o femeie mută, se petrece ceva uimitor. În timp ce ea duce o viață liniştită în tăcere și izolare, viața ei tacută, se schimbă pentru totdeauna când ea și colega ei Zelda (Octavia Spencer), descoperă un experiment super secret.
Noul trailer prezintă o mulțime de detalii interesante din intriga filmului, care este spusă astfel încât să împiedice ca lucrurile importante să fie dezvăluite în totalitate. Acest trailer cu restricție de varstă, aduce o interacțiune mult mai mare între Eliza Esposito și personajul interpretat de Doug Jones, cunoscut doar ca „The Asset”. De asemenea, Michael Shannon, își pierde răbdarea, ceea ce nu este întotdeauna un lucru bun în filmele în care el joacă rolul unui personaj negativ. Imaginile fantastice ale filmului sunt realizate de Richard Jenkins și Michael Stuhlbarg.

Poster The Shape Of Water
Filmul regizat de Guillermo del Toro, cu un scenariu original conceput de el şi Vanessa Taylor, are în distribuţie actori ca Sally Hawkins, Michael Shannon, Octavia Spencer, Richard Jenkins, Michael Stuhlbarg și Doug Jones.
The Shape Of Water ajunge în cinematografe pe 8 Decembrie.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.