TOMB RIDER: Primul Trailer O Prezintă Pe ALICIA VIKANDER În Rolul Legendarei LARA CROFT

TOMB RIDER: Primul Trailer O Prezintă Pe ALICIA VIKANDER În Rolul Legendarei LARA CROFT

TOMB RIDER: Primul Trailer O Prezintă Pe ALICIA VIKANDER În Rolul Legendarei LARA CROFT extravaganţa aventurieră ce ne spune povestea sa de origine.

Lara Croft, este fiica firavă şi independentă a unui aventurier excentric, care a dispărut când ea era de abia o adolescentă. Acum, o tânără de 21 de ani, fără niciun scop real, Lara, navighează pe străzile haotice ale Londrei de Est, ca un curier de bicicletă, abia făcând faţă la plată chiriei în timp ce face cursuri la colegiu, rareori reușind să ajungă la şcoală. Hotărâtă să-și creeze propriul drum, ea refuză să moştenească imperiul global al tatălui său, la fel de ferm, şi respinge ideea că tatăl ei a dispărut cu adevărat. Sfătuita să se confrunte cu faptele din trecut, Lara se hotărăşte să rezolve puzzle-ul misterios al morţii tatălui ei. Împotriva dorințelor ei, ea lasă tot ceea ce știe în urmă şi porneşte în căutarea destinației celei mai cunoscute a tatălui ei: un mormânt legendar pe o insulă mitică care ar putea fi undeva în largul coastei Japoniei. Dar misiunea ei nu va fi una ușoară. Dintr-o dată, mizele se transformă şi Lara, înarmată doar cu mintea ei ascuțită, credință oarbă și cu un spirit inconştient de aventură, trebuie să învețe să ajungă dincolo de limitele ei, în timp ce călătorește în necunoscut. Dacă va supraviețui acestei aventuri periculoase, şi-ar putea câștiga numele de Tomb Rider.



Warner Bros. a lansat primul trailer pentru viitorul film Tomb Raider, oferindu-ne primele imagini în mişcare, din noua reîncarnare a personajului Lara Croft. Regizat de Roar Uthaug (The Wave), noua adaptare a jocului video, spune povestea de origine a personajului feminin, interpretată de câştigătoarea premiul Oscar, actrița Alicia Vikander. Acest trailer, se concentrează foarte mult pe acțiune și va fi interesant să vedem o actriță a calibrului lui Alicia Vikander, într-un astfel de rol fizic. Sperăm că regizorul Roar Uthaug, ne va oferi piese unice vizuale pentru această poveste ”a la” Indiana Jones, deoarece cei de la Warner Bros., speră fără îndoială că acesta este începutul unei francize lungi și sănătoase.

TOMB RIDER: Primul Trailer O Prezintă Pe ALICIA VIKANDER În Rolul Legendarei LARA CROFT
Cu un scenariu conceput de Geneva Robertson-Dworet (Captain Marvel), filmul îl mai are în distribuţie şi pe Dominic West, Walton Goggins, Nick Frost și Daniel Wu.
Producţia Tomb Raider, ar trebui să ajungă în cinematografe pe 16 Martie 2018.



Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.