Trailer Nou A BAD MOMS CHRISTMAS: Continuarea Amuzantă A Filmului Mame Bune Şi Nebune

Trailer Nou A BAD MOMS CHRISTMAS: Continuarea Amuzantă A Filmului Mame Bune Şi Nebune

Trailer Nou A BAD MOMS CHRISTMAS: Continuarea Amuzantă A Filmului Mame Bune Şi Nebune despre o nouă aventură cu limbaj deocheat şi frustrările sărbătorilor de iarnă.

Comedia A Bad Moms Christmas, urmărește povestea a trei femei ce se luptă să facă față stresului zilnic, atunci când mamele lor le vizitează pentru a petrece sărbătorile de iarnă.
Amy, Carla și Kiki, trei femei subapreciate și foarte împovărate, decid să se revolte împotriva provocărilor și așteptărilor campionatului anual pentru mame: Crăciunul.
Și dacă a crea o vacanță cât mai perfectă pentru familiile lor, nu era şi aşa destul de greu, ele trebuie acum să pregătească totul în timp ce își găzduiesc și distrează propriile mame.
Până la sfârșitul călătoriei, acestea vor redefini modul în care vor face sărbătorile de iarnă speciale pentru toată lumea și vor descoperi o relație mai strânsă cu mamele lor.Trailer Nou A BAD MOMS CHRISTMAS: Continuarea Amuzantă A Filmului Mame Bune Şi Nebune
STX Films, a lansat o nou trailer cu limită de vârstă pentru continuarea comediei A Bad Moms Christmas.
Nou trailer, le readuce în rolurile principale pe actriţele Mila Kunis, Kristen Bell și Kathryn Hahn, alături de personajele lor din succesul comediei Bad Moms (2016), care vine cu o continuare ce are o tematică amuzantă din vacanța de iarnă în care sunt introduse mamele personajelor principale interpretate de Christine Baranski, Cheryl Hines și Susan Sarandon.
Noile cadre amzante, oferă o mulțime de glume deocheate, pe care publicul le va găsi plăcute până la un punct.
Continuarea promite combinații de clişee din multe filme de comedie dar şi câteva secvenţe extraordinare cu actrițele noi care ss-au alăturat distribuţiei din primul film.

Scris şi regizat de Jon Lucas şi Scott Moore, comedia mai are în distribuţie actori precum Jay Hernandez, Peter Gallagher, Justin Hartley şi David Walton.
A Bad Moms Christmas, ajunge în cinematografe pe data de 3 Noiembrie.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.