TDFN.RO - Trailer Nou STAR WARS REBELS SEZONUL 4: Destinul Rebeliuni Se Decide În Viitoarele Episoade

Trailer Nou STAR WARS REBELS SEZONUL 4: Destinul Rebeliuni Se Decide În Viitoarele Episoade

Trailer Nou STAR WARS REBELS SEZONUL 4: Destinul Rebeliuni Se Decide În Viitoarele Episoade ce vor marca finalul epic al serialului animat.

În cazul în care nu ați ştiut deja, Disney XD, a lansat un noul trailer epic pentru ultimul sezon al serialul animat Star Wars Rebels. Fanii din interiorul nostru şi ego-ul de geek al fiecăruia, speră că acest sezon, va egala în dezvăluiri şi poveste Sezonul 3, care, apropo, a lansat o fantastică ediție pe suport Blu-ray.
Totuşi, mai avem încă aproximativ o lună până când începe sfârșitul serialului. Iar pentru fanii Star Wars care vor  altceva, aplicaţia Disney XD App, pune la dispoziţie toate sezoanele disponibile începând cu data de 28 Septembrie.
Seria de animație Star Wars Rebels, nominalizat la premiul Emmy, va reveni Luni, 16 Octombrie pe canalul Disney XD și pe Disney XD App într-o ediţie specială, cu un episod ce marchează începutul celei mai importante misiuni a echipajului navei Ghost. În acest sezon final, toată lumea se alătură Alianței Rebelilor, care este în creștere.Lupta continuă de a aduna cât mai mulți eroi împotriva Imperiului Galactic, este principalul motiv al Sezonului 4. Dar când apare o nouă amenințare imperială pe planeta Lothal, Ezra, devine liderul unei trupe de elită ce va lupta pentru salvarea lumii de pe planeta sa de baştină. Toată lumea este prinsă în bătălia epică galactică, iar ţelul tuturor rebelilor, este învingerea forțele oprimatoare ale Imperiului, aflate sub comanda vicleanului Amiralul Thrawn. Prieteni vechi se reunesc și noi alianțe se formează, pe măsură ce serialul de animaţie va aduce pe micile ecrane concluzia sa finală epică.
Creat de producătorul executiv Dave Filoni şi premiat cu Emmy, serialul Star Wars Rebels, are în distribuţie vocile actorilor Freddie Prinze Jr.(Kanan), Vanessa Marshall (Hera), Steve Blum (Zeb), Tiya Sircar (Sabine), Taylor Gray (Ezra), Dee Bradley Baker (Rex), David Oyelowo (Kallus), Forest Whitaker (Saw Gerrera) și Lars Mikkelsen (Amiral Thrawn).
Star Wars Rebels: Poster Sezonul 4
Warwick Davis, se alătură din ultimul sezon al serialului în rolul lui Rukh, un ucigaș mortal Amiralului Thrawn.
Star Wars Rebels, va avea premiera primului episod din Sezonul 4, pe 16 Octombrie.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.